Vennor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Dungeon Keeper?Nie, w grze, o której mówię panowało się nad armią robotów :). Edit: Jakbym mógł zapomnieć taki tytuł jak Dungeon Keeper, ludzie! :D Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nie, w grze, o której mówię panowało się nad armią robotów :).Z: steel soldiers? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Z: steel soldiers?To było Machines ;). Szczerze mówiąc to nie widzę żadnych korzyści z takiej możliwości. Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Szczerze mówiąc to nie widzę żadnych korzyści z takiej możliwości.Jakbyś przejął takiego mecha to prawie jak mechwarrior. :D Starcraft miał znakomitego single playera, zresztą jak każda gra Blizzarda. Trochę to wszystko za bardzo plastic-fantastic, no ale nie grafika jest najważniejsza przecież. :) Gra na którą warto czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Trochę to wszystko za bardzo plastic-fantastic, no ale nie grafika jest najważniejsza przecież. :)Mi się podoba! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ja sie zgadzam z Crosis'em ze grafika troszke za cukierkowata - Protossi sa ok - terranie jakos sie swieca za mocno, Ci z SC wygladali zdecydowanie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jakbyś przejął takiego mecha to prawie jak mechwarrior. :D Trochę to wszystko za bardzo plastic-fantastic, no ale nie grafika jest najważniejsza przecież. :) Gra na którą warto czekać. E tam ;). Mi grafa pasuje. Jest dużo dokładniejsza od W3 i pasuje do universum starcrafta (ofc każdy ma inny gust :P). W dodatku wymagania powinny być wręcz niskie (przynajmniej w multi bez AI) wiec trza sie cieszyć i czekać. Tylko ile można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nie mam zastrzeżeń do grafy bo jest spoko. Może wybuchy mogłybybyć lepsze. (niedogodzisz :) ) Mam zastrzeżenia do daty premiery!!! Ja chce już grać w tę grę!!!! :) Film mnie powalił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jesli dobrze pamietam, to WC3 juz w chwili wejscia mial dosc skromne wymagania. Wiec jest nadzieja ze i SC2 podtrzyma te tradycje. O strone wizualna sie nie boje, marzy mi sie natomiast dobre AI, juz w jedynce komp potrafil zaskoczyc jakims rushem, ale niezmiennie jak mial noz na gardle to budowal jednostke po jednostce i takie pojedyncze sily wysylal w boj na smierc. Niechby na przyklad komp potrafil poswiecic budynek w imie wstrzymania chwilowego natarcia albo zrobil cannon rusha. Albo niech Insane (ktory w WC3 notabene dostawal tylko podwojna ilosc surowcow) ma jakies po#$%ane micro. Wtedy bedzie mozna potrenowac jak akurat net padnie. :P Kurde, wlasnie sobie pomyslalem... przy mozliwosci przenoszenia phase cannonow cannon rush u protossa bedzie ciekawa taktyka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Na filmie widać że z AI jednak mogą być małe problemy. Widać było jak czołgi przeciwnika nie mogą się ustawic i zaczynają kręcić w kółko a były już ostrzeliwane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 tak bardzo chcecie dobre AI a nie lepiej pograc na battlenecie ? wiele latwiej spotkac przeciwnika ktory bedzie znal troche wiecej taktyk niz komp:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 1. Ja na batku zagralem moze ze cztery partie - najpierw nie mialem oryginalu, potem z@#$nego neta i nie szlo sie polaczyc. Jedynie LAN z qmplami w akademiku albo na uczelni. 2. Starcraft to nie tylko mutlik, ale tez zajebista fabula w kampaniach singlowych - nie mow ze w singla nie grales? Jedyna trudnosc w kampaniach w Starze IMHO jest wtedy gdy przeciwnik ma lepsza ekonomie od ciebie, poza tym jest przewidywalny i daje sie mu rade w miare bez bolu. 3. Gdybys mial AI Insane'a napisane lub sciagniete z jakichs gosu to na pewno wiecej bys pocwiczyl i gralbys z nim inaczej niz z takim Insane'm z WC3. Co potem przelozyloby sie na experience multiplayerowy - ogolny skill moglby pojsc do gory, a tak to na batku laduje bardzo wielu noobow (bo moga) i szybko sie zniechecaja, bo byle kto z rozegranymi 100 grami robi z nimi co chce. Chodzi mi generalnie o to, ze AI singlowe/multiplayerowe-z-komputerem wyrabia w graczu zle nawyki (albo nie wyrabia dobrych) jezeli chodzi potem o multiplayera. Przyklad - grales kiedys z Zergiem ktory poszedl w fast muty? To wiesz ze trzeba robic troche anti aira w miare wczesnie. Komp nigdy nie robi fast mutow. Mozna to mnozyc (np. reaver drop, combo corsy-darki itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) tak bardzo chcecie dobre AI a nie lepiej pograc na battlenecie ? wiele latwiej spotkac przeciwnika ktory bedzie znal troche wiecej taktyk niz komp:D Zgadza się ale kampania w Star Crafcie 1 słynął z świetnej fabuły wiec pewnie większość będzie w nią grać a nie tylko w sieci więc ważne jest by ai przeciwnika było ok. Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 chopaki zobaczcie sobie trailer (nie wiem czy już to było tutaj) na torrentach wpiszcie StarCraft2CinematicTrailer_SpanishEU.avi (66.8MB - takie siakie HD jakościowo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A czy to nie przypadkiem pierwszy trailer, który pojawił się już daaawno temu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meninred Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A czy to nie przypadkiem pierwszy trailer, który pojawił się już daaawno temu?dokłądnie ten, każdy kto tu zajrzał ju ż go widział... :P polecam tę stronkę z screenshotami, na dole są naprawde dobre ujęcia :D http://www.starcraft.strategie.pl/index.ph...sc2_screenshots chodzą pogłoski, jakoby w świeta miało wyjść demo!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja tam pogłosek na temat Blizzarda nie słucham. W wywiadzie powiedzieli: będzie, kiedy będzie gotowy. Oznacza to ni mniej ni więcej tylko przesunięcia premiery. Jak na gwiazdkę 2008 się doczekamy to i tak będzie szybko ;) Co do grafiki- jest super. Moim zdaniem na screenach na których jest duże przybliżenie Terranie wcale nie wyglądają tak cukierkowo. Blizzard znowu zrobi grę, która mimo, że nie będzie najbardziej zaawansowana technologicznie, będzie się podobać jeszcze dłuugo po premierze. Dla mnie SC1 w dalszym ciągu wygląda fajnie, a gra ma 9 lat! Podobnie z WoW czy W3, troche bajkowa szata graficzna skutecznie niweluje archaiczny na dzisiejsze czasy silnik. Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez boroveeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Premiera ma byc w kwietniu 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 mnie by pasowal 28 marca, byloby na urodziny :) ale jak tak, to dostane spozniony prezent :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A abonament jakis bedzie? za granie mp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A abonament jakis bedzie? za granie mp?Tego nikt nie wie ;]. Oby nie bo wtedy moge sc2 nie kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 podobnie jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 widzieliscie jakiegos rts na abo? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Było o tym wspominane ze po sukcesie WoWa blizzard może zrobić abo przy graniu w sc2 przez battlenet ;]. Ja tego nie wymyśliłem i raczej w to wątpię. Chociaż patrząc jaką mamy pogoń za kasą w tych czasach to różnie z tym może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Kto o tym wspominal? Ktos z blizza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Było o tym wspominane ze po sukcesie WoWa blizzard może zrobić abo przy graniu w sc2 przez battlenet ;]. Ja tego nie wymyśliłem i raczej w to wątpię. Chociaż patrząc jaką mamy pogoń za kasą w tych czasach to różnie z tym może być. Tez watpie zeby od razu caly battle.net mial byc platny, w koncu jeszcze mnostwo ludzi gra w stara, diablo i warcrafta, a tak musieliby wydzielic batka free i platnego... moze byc tak, ze czesc funkcji bedzie dostepna po jakiejs tam subskrypcji, a normalnie bedzie ciupac i to do woli. Ale tez nie bardzo chce mi sie w to wierzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Tez watpie zeby od razu caly battle.net mial byc platny, w koncu jeszcze mnostwo ludzi gra w stara, diablo i warcrafta, a tak musieliby wydzielic batka free i platnego...hmm. a jak jest w hellgate? czy nie jest tak, ze single i "standadowy" multi jest darmowy, a "zaawansowany" (ranking?) platny? cos mi sie obilo :huh: moze cos takiego szykuja w sc2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 hmm. a jak jest w hellgate? czy nie jest tak, ze single i "standadowy" multi jest darmowy, a "zaawansowany" (ranking?) platny? cos mi sie obilo :huh: moze cos takiego szykuja w sc2 Nie wiem, nie widzialem. Pozyjemy, zobaczymy... Jakby na to nie spojrzec to Blizzard ladnie buduje atmosfere przed premiera. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 fani Starcrafta 1 są pełni obaw co do sequela, dlatego chętnie wyrażają swoje zdanie, jaka to kontynuacja będzie nieudana: ps. nowe tapetki które udało się "wyciągnąć" z oficjalnej strony(nie były jeszcze publikowane): http://www.starcraft2.com/images/wallpaper...l4-1024x768.jpg http://www.starcraft2.com/images/wallpaper...4-1280x1024.jpg http://www.starcraft2.com/images/wallpaper...4-1680x1050.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 fani Starcrafta 1 są pełni obaw co do sequela, dlatego chętnie wyrażają swoje zdanie, jaka to kontynuacja będzie nieudana: W pełni sie z tym zgadzam !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...