jonathan Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Katuje ktos ta gierke?? Musze przyznac ze jak ja dorwalem to pogralem kilkanascie minut i sobie darowalem. Lecz drugie podejscie zakonczylo sie strata kilku godzin [; Ale w tej chwili sie zacialem :/ Do tego cholerka brakuje mi czasu na takie wyglupy jak konsole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Komus udalo sie ta gre zmusic do dzialania z HDD? Niech sie podzieli sposobem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 U mnie z plytki pomyka. Ale gdzies czytalem co i jak. Jak znajde to dam ci znac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NoweSamoDobro Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 premiera God of War w Europie: 21-04-07. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) wczoraj skonczylem god mode w godofwar 1. Zabieram sie za dwójkę w tym tygodniu :) Sieka konkretna, ale warto było bo dowiedzialem sie ciekawych rzeczy. Np. wiecie, ze... (spoiler) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kratos to syn zeusa i smiertelniczki? Jest herosem tak jak herkules. kratos zabil swoja matke, bo aby nie wyjawic tajemnicy kto jest jego ojcem zostala zamieniona w bestie? kratos chce sie za to zemscic na zeusie kratos ma brata, który zginoł i siedząc w hadesie czeka na zemstę na bracie? Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 wczoraj skonczylem god mode w godofwar 1. Zabieram sie za dwójkę w tym tygodniu :) Sieka konkretna, ale warto było bo dowiedzialem sie ciekawych rzeczy. Np. wiecie, ze... (spoiler) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kratos to syn zeusa i smiertelniczki? Jest herosem tak jak herkules. kratos zabil swoja matke, bo aby nie wyjawic tajemnicy kto jest jego ojcem zostala zamieniona w bestie? kratos chce sie za to zemscic na zeusie kratos ma brata, który zginoł i siedząc w hadesie czeka na zemstę na bracie? No to siekaj w czesc druga. Bo jest to jakby kontynuacja czesci pierwszej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) mam problem - za każdym razem na początku, po sekwencji klawiszy z kolosem ( [ ], [ ], [ ], [ ]) ekran robi się na chwile czarny i wyskakuje mi "You are dead" i od początku sieka przy baliście... any idea co to może być? Nie próbowałem jeszcze na orginale, bo pozyczylem (a raczej dałem współwaścicielowi :] ), ale mam obraz, moze nagram na lepsza płytke... Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Gra dostepna jest juz od dawna na ebay To ze uropejska premiera ma byc za kilka dni niewiele mnie interesuje? Przemol^N nastepnym razem jak zglosisz "piractwo moderatora" przedstaw dowody handlu badz rozpowcszechniania tytulu!! http://search.ebay.com/god-of-war-II_W0QQc...gZ1QQsofocusZbs Chyba ze rzeczywiscie bedziemy poczyniac tak jak Ty bys to widzial i zamkniemy polowe nowych tematow na grach spowodowanych tym ze gry nie ma jeszcze w Polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 i jak tam ktos uruchomil z twardziela gre jezeli tak to moze jakas porada zarzucic ja teraz mecze burnouta 4 i bardzo bardzo sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zrzuć programem WinHiip. Gra wymaga specjalnego loadera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 A ja młuce i młuce i nie moge przestać, arcydzieło na ps2. Nie mam słów, jedynka była genialna, dwójka jest taka sama i 2x dłuższa, czyli genialnie razy dwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) Odświeżę, bo niedawno zakupiłem sobie tą gierkę i zacząłem grać, ale utknąłem w jednym miejscu w Hall Of Atropos. Przypomnę może nieco jakie to miejsce. Chodzi dokładnie o plac z rzeźbą, która emituje wiązki promieni z oczu tworząc osłonę. Na środku jest dźwignia i nieco dalej platforma. Wcześniej walczymy z takim wojownikiem co staje się niewidzialny ( w sali z basenem). Po jego pokonaniu dostajemy tarczę, którą umieściłem na posągu (który wcześniej zrzuciłem na plac z rzeźbą i promieniami). Ów posąg przesunąłem na platformę. I tu się pojawia problem. Po podniesieniu platformy z posągiem zauważyłem, że lewy promień się odbija od tarczy i zmienia kolor na żółty. Nie wiem co dalej mam robić. Udało mi się po WIELU próbach parę razy wbiec na górę i po belce dojść do tego promienia. Za każdym razem próbowałem coś z tym promieniem zrobić. W końcu poszukałem na necie poradnika (w akcie desperacji). Ale w poradniku (z WP) jest napisane, że po podniesieniu platformy mam wbiec na górę i wparować L1 niszcząc w ten sposób głowę rzeźby. To że autor nie napisał gdzie dokładnie ma wcisnąć L1 pomyślałem więc, że mam wejść na gorę i dojść do tego promienia i za pomocą L1 go odbić (tak jak płonące kule we wcześniejszych lokacjach), ale nic z tego. Albo robię to za późno, albo sam nie wiem. Dochodzę do promienia (po wielu próbach) wciskam L1 i nic. Platforma po chwili zjeżdża w dół. Ktoś wie jak to przejść ? Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Odświeżę, bo niedawno zakupiłem sobie tą gierkę i zacząłem grać, ale utknąłem w jednym miejscu w Hall Of Atropos. Przypomnę może nieco jakie to miejsce. Chodzi dokładnie o plac z rzeźbą, która emituje wiązki promieni z oczu tworząc osłonę. Na środku jest dźwignia i nieco dalej platforma. Wcześniej walczymy z takim wojownikiem co staje się niewidzialny ( w sali z basenem). Po jego pokonaniu dostajemy tarczę, którą umieściłem na posągu (który wcześniej zrzuciłem na plac z rzeźbą i promieniami). Ów posąg przesunąłem na platformę. I tu się pojawia problem. Po podniesieniu platformy z posągiem zauważyłem, że lewy promień się odbija od tarczy i zmienia kolor na żółty. Nie wiem co dalej mam robić. Udało mi się po WIELU próbach parę razy wbiec na górę i po belce dojść do tego promienia. Za każdym razem próbowałem coś z tym promieniem zrobić. W końcu poszukałem na necie poradnika (w akcie desperacji). Ale w poradniku (z WP) jest napisane, że po podniesieniu platformy mam wbiec na górę i wparować L1 niszcząc w ten sposób głowę rzeźby. To że autor nie napisał gdzie dokładnie ma wcisnąć L1 pomyślałem więc, że mam wejść na gorę i dojść do tego promienia i za pomocą L1 go odbić (tak jak płonące kule we wcześniejszych lokacjach), ale nic z tego. Albo robię to za późno, albo sam nie wiem. Dochodzę do promienia (po wielu próbach) wciskam L1 i nic. Platforma po chwili zjeżdża w dół. Ktoś wie jak to przejść ? Jest tak jak mówisz, musisz jak najszybciej dotrzeć do drugiego promienia i odbić go tym "czymś" do odbijania magii w czasie gdy drugi promień jeszcze odbija się od podniesionej rzeźby. Na szybkiego potwierdzenie z YouTube (ostatnie kilkanaście sekund): Klik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ok to już wiem co robiłem źle. Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...