Skocz do zawartości
killua

Ati X1950 Agp Xt? Xtx ?pro? Gt? Czyli Pokrotce Roznice Pomiedzy Nimi

Rekomendowane odpowiedzi

hmm czyli ten Radek to dobry wybór wydajniejszy od 8600,tyle że nie wspiera dx10 ale akurat w chwili obecnej mi na tym nie zależy.

oby tylko ten radzi nie meczyl sie zbytnio przy procu,chociaż może z 70% mocy karty wykorzystam to dość sporo

jeszcze jedno pytanie jesteście PEWNI że ten mój chieftec 400w wytrzyma ?? no i karta bedzie pasowala do mojej plyty?

pozdrawiam

Edytowane przez deek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da albo nie da . Niektóre gry są BARDZO zależne od procesora ,a twój to nie jakaś tam perełka ,ale myślę że styknie. Jednak nie spodziewaj się 40% przyrostu FPS w takim S.T.A.L.K.E.R , a już na pewno nie w Oblivion na max detalach. U mnie mam od 14 do 25 fps (wszystko na max z AA na 1024x768)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm czyli ten Radek to dobry wybór wydajniejszy od 8600,tyle że nie wspiera dx10 ale akurat w chwili obecnej mi na tym nie zależy.

oby tylko ten radzi nie meczyl sie zbytnio przy procu,chociaż może z 70% mocy karty wykorzystam to dość sporo

jeszcze jedno pytanie jesteście PEWNI że ten mój chieftec 400w wytrzyma ?? no i karta bedzie pasowala do mojej plyty?

pozdrawiam

Zasiłka ci wytrzyma w koncu to firmówka. Karta Radeona jest długa musiałem porozsuwać dyski zeby wtyczki od zasilania weszły.Przedtem miałem Bartona 2500+ puszczonego na 3200+ z tym Radeonem na Płycie Gigabyte xxxx400L na nforce2/w 3dmarku05 było 7700 na Bartonie i 2X512 Twinmos DUAL teraz po dodaniu 1GB pamieci jest 9800 przy kreconym Opteronie / dziś grafike obrabia karta ale fizyka w grach nadal zależy do procesora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi