killua Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Jak to jest z odpisywaniem vatu za czesci do komputera dla firmy ktora swiadczy uslugi IT . czy mozna odpisac dowolna kwote ? np kupuje sprzet za 1000zl +220vat to caly ten podatek dostane spowrotem ? czy tylko do jakiejs kwoty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Dzises, popełniam bład dajac nierzeczowy komentarz, ale was ludzie niezle gnie .. Zeby zamiast dowiedziec sie o taka sprawe np w biurze rachunkowym, ktora prowadzi 'wam' sprawy finansowe, rozlicza itd.. to robisz temat pytajac sie 'komputerowcow' :| a zeby ktos cie okłamał w tym temacie, pobiegniesz na darmo załatwiac te sprawe.. popełnisz jakis bład i bekniesz za swoja głupote.... ps. nie polecam 'srajtasmy' soft and easy.. jest tak miekk,i ze 2 listki nie wystarcza :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 z tego co wiem do jakiejs kwoty... kiedys jak kupowałem to chyba odliczyc podatek mogłem od sumy 3000 najwiecej za spret komputerowy... to jets przeliczenie na pracowników itd. a ojciec miał jednego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Masz racje Jacek popełaniasz bład , nie pytam bo wlasnie siedze nad jakims formularzem i jak zrobie blad to mnie powiesza. A jako ze sporo osob tutaj ma swoje firmy i zalatwialo takie sprawy to moze sie znac. Mi by sie nie chcialo pisac odpowiedzi takiej jak twoja ale widac masz nadmiar czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...