Gość Pioorek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Wlasnie przed chwila to zrobilem, juz smiga. Powiem tyle: gra całkiem mnie zmiażdzyła. Chodzi w porządku, zostawiłem standardowe ustawienia (1024x768, aa off, af off, detale medium/low/cos tam na high). Graficznie wymiata (nawet na tych ustawieniach), nie chce wiedziec jak to wyglada na lepszym sprzecie. Kiedy full? :D Edytowane 16 Maja 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Dzieki QQrydza - pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Dziwne, ze na DX10 nie mozna wlaczyc 1024x768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Aaaa... na ikspeku są problemy z dźwiękiem. Też ble. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Nie mogę ustawić większej rozdzielczości niż 640x480? WTF? <_< System to vista x64 EDIT: Ustawiłem odświeżanie ale i tak max rozdziałka to 1158 czy coś koło tego (chchiałbym na natywnej pograc 1400x900) Nie myślałem, że ta gierka będzie taka dobra - efekty totalnie wgniatają w ziemie. Czekam na full :] Pozdr. Edytowane 16 Maja 2007 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) U mnie calkiem spoczko DX10 w 1280/960 AA-off i cienie medium reszta max: Snow 45 FPS, A jaskinia 50FPS, karta nie krecona. Gra sie w gierke fajnie myslalem ze to bedzie jakis gniot ;-) Edytowane 16 Maja 2007 przez MasterAdi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Ogolnie gierka nienajgorsza. Efekt blura bardzo fajny i wybuchy beczek masakra ;) To samo bazooka ;) Chodzi to przecietnie. Dalem wszystko na max 1024 AAx2 Aniso x8 i srednio podczas gry 30-32fpsy. Jak wszedlem do jaskini to to swiatlo(taki stalaktyt ;)) zabija FPSy :| i jak sie patrze w jego strone mam 20FPS lol. Widac ,ze Ati nie tylko dla X2xxx musi stery dopracowac pod katem tej gry ;) Update: No ty chyba pociagne sobie wersje pod dx10 i pogram pod vista ;) To chyba taki żart, bo jakim cudem na X1950 gra ma działać pod DX10?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) niech ktos przetestuja ta gre na 8500GT/8600GT - ciekawi mnie jak to chodzi (mowa jakis o stockowych, ew. Sonicach etc. ale nie po max Vmodach :D) zaraz dam znac jak to u mnie myka :] - nie oczekuje niczego dobrego :P Edytowane 16 Maja 2007 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Sciagnalem najnowsze stery do realteka do visty i nie przerywa dzwieku :) Sa to bety oczywiscie, ale dzialaja lepiej niz kazde inne, ktore byly do tej pory w viscie :) Edytowane 16 Maja 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Czas chyba coś wymyślić ;). Radosław mnie już wku.... wydatków kilka mam , będę jadł tynk ze ścian , ale 8800gts będzie!!!! Przeszedlem to co dają w demku i jednak infernal to kupa ;). Niestety na x1800 jak widzę 13 fps to aż mnie krew zalewa - nie przeżyję tego o zgrozo. Edytowane 16 Maja 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Mnie by tez trafialo, szczegolnie w DX9. Pytam poraz 2 - znacie inny program niz Fraps do mierzenia klatek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 niech ktos przetestuja ta gre na 8500GT/8600GT - ciekawi mnie jak to chodzi (mowa jakis o stockowych, ew. Sonicach etc. ale nie po max Vmodach :D)Niech ktos poczyta ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) U mnie DX9.0 chodzi w okolicach 20fps - Efekty High / Medium 1024x640 (dziwny obraz panoramiczny) Dodali opcję Multi GPU. Co to jest Concurent Rendering bo mam na OFF Edytowane 16 Maja 2007 przez danywatt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Wejdz w opcje gry - VIDEO - i u góry po prawej stronie ustaw FPS na ON Będziesz widział malutkie cyferki z ilością klatek. U mnie DX9.0 chodzi w okolicach 20fps - Efekty High / Medium 1024x640 (dziwny obraz panoramiczny) Ehh , nie rozumiesz :P Wiem jak wlaczyc FPS, ale nie wiem jak wlaczyc screenshoty z dx10 bym mogl je tu wstawic bo nie widzieliscie jeszcze porownania miedzy dx9 a dx10 a chce Wam pokazac, ze roznica jest spora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 A może powiecie jak Wam się podoba gameplay? Bohater/owie? Bronie? Lokacje? a nie aa, fps, af, marki, cienie, low, high ._________. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 A może powiecie jak Wam się podoba gameplay?Zaje******!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 To trzeba zobaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Gameplay jest miodny, ciekawie wyglądają wybuchy, realistycznie wręcz. A poza tym to miła sieka ---> koko jambo i do przodu [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) No to koledzy wyżej już się wypowiedzieli. :smile2: Wystarczy... a teraz dalej... :twisted: ...bo nie widzieliscie jeszcze porownania miedzy dx9 a dx10 a chce Wam pokazac, ze roznica jest spora Myślę, że na screen'ie tej różnicy nie zobaczymy. Wszystko wygląda tak samo jak dla mnie. Możliwe, że jakieś drobne szczegóły, których nie dostrzegłem podczas gry. Cienie, odblaski, tekstury i modele są takie same. Dopiero jak ożywa obraz widać znaczną różnicę, której jedna klatka nie odda. Rozmycie podczas ruchu, wybuchy i reszta zastosowanych efektów jest "bogatsza" na viscie, może jeszcze efekty cząsteczkowe są lepsze(za pierwszym razem jak uruchomiłem na viscie to prawie nic nie widziałem przez tę zamieć a na xp jakoś przejrzyściej było) ale to już ktoś bardzo dociekliwy musi sprawdzić bo mnie wystarczy już to co widziałem. Edytowane 16 Maja 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Muszę przyznać, że gra mnie bardziej wciągnęła niż na X360 nie wiem może to przez lepsze sterowanie (klawa+mycha), ale jakoś przyjemniej mi się gra czekam na full z niecierpliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Czyli nie ma tragedi pod directX 10.wydajność jak na demo wydaje się być dobra :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 A kiedy dokladnie wychodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.A.B Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Witam, ustawienia jak wyżej, specyfikacja PC poniżej. Performance test: Snow - 18FPS Cave - 15FPS Spodziewałem się gorszego wyniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Jeszcze rozdzielczość cieni na średnie zrób a będzie znaczny wzrost fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Hmmm zainstalowalem pod vista wersje DX10 i nie chce chodzic tak samo jak wersja DX9 :? Wyskakuje mi blad ,ze brakuje tej biblioteki xinput1_3.dll ? Update: Juz sobie poradzilem ;) Edytowane 16 Maja 2007 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.A.B Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Dzięki za rade, rzeczywiście FPS wzrosły znacznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Zauważyłem że posiadacze procesorów dwurdzeniowych mają w drugim teście (cave) lepszy wynik od testu pierwszego (snow). U posiadaczy procesorów jednordzeniowych sytuacja jest odwrotna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Hmmm zainstalowalem pod vista wersje DX10 i nie chce chodzic tak samo jak wersja DX9 :? Wyskakuje mi blad ,ze brakuje tej biblioteki xinput1_3.dll ? Update: Juz sobie poradzilem ;) mam to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Hmmm zainstalowalem pod vista wersje DX10 i nie chce chodzic tak samo jak wersja DX9 :? Wyskakuje mi blad ,ze brakuje tej biblioteki xinput1_3.dll ? Update: Juz sobie poradzilem ;) No wiesz... http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?xinput1_3 ... jeśli komuś jeszcze brakuje jakiś plik dll. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=19&id=1220&t=76 da sie robic screeny pod vista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...