Skocz do zawartości
=L@win@h=

Proste pytanie.... jeszcze prostsza odpowiedz...

JIUCB 0251 CZY JIUHB 0302 ?  

1. 1. JIUCB 0251 CZY JIUHB 0302 ?

• JIUCB 0251
      4
    • JIUHB 0302
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Taa, też mam podobny problem czy wymienic mojego jiucba na jakis inny...............

Tylko żeby jakis nawiedzony moderator niez amknął tego topica

No wlasnie.....

Nie igrajcie z ogniem :P :lol: :wink:

Ja bym bral jednak JIUHB, na AC wykręcisz go IMO więcej, bo pójdzie wyzej na niższym napięciu przez co nie będzie się tak bardzo grzał :? Wogóle JIUHB to lepsza seria niż JIUCB, nowsza...

Jeszcze możesz poczekać na AIUHB, te będą kręcic się najlepiej ze wszystkich dotychczasowych serii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak narazie 0302 wygrywa 3:0... ale to chyba nie jest jakas strasznie SUPER proc bo prawie wszedzie maja wlasnie te procki, a te JIUCB 0251 to tylko kilka widzialem...

A skad twin wiesz ze AIUHB beda sie krecic najlepiej ?

BTW zaje.. fajny ( [ciach !] ;) ) masz avatarek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel wykrecil AXP 1700+ JIUHB 0302(brazowy) na Shuttle AK32a do stabilnych 1875mhz (wiecej jeszcze nie probowal) przy standartdowym napieciu 8), ja tez posiadam JIUHB 0302 AXP1700+ (brazowy)

ale z wiadomych przyczyn (mobo) mam tylko 1650 mhz :(

z seria JIUCB jeszcze nigdy sie nie spotkalem twarza w rdzen :wink: wiec nie bede sie na temat tej serii wypowiadal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK !!! juz zdecydowalem... wlasnie skonczylem lekture forum XTREMESYSTEMS.ORG i tam nie przeczytalem nawet JEDNEGO zlego slowa o JIUHB 0302 !!!!!! Niektorzy nawet sadza ze jest to jeden z lepszych tygodni..... a szukaja go rownie zaciecie w sklepach co my JIUHB 0251... zatem... wg mnie ktos kto puscil na tym forym plote ze sie zle kreca, moze poprostu testowal na zlym sprzecie... plota sie rozniosla i tak mielismy 2 strony... jedna przeciwko 0302 i druga ZA....Ale ja jestem w tym momencie na 90% przekonany ze 0302 bedzie dobrym zakupem !!!!

Ale zostaje jeszcze jedna sprawa... jak myslicie... na moim sprzecie ile wyciagne z tego proca ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...