Skocz do zawartości
Gość lipa_ml

Tagan Dual Engine U25 600w

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam okazję tanio go kupic za troche ponad 400 zł brutto nowy z fv i mam pytanie czy ktoś z was ma jakiegos tagana z tej serii? chodzi mi głównie o stabiolnośći i hałaś .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo nie miałeś nigdy do czynienia z tym zasilaczem albo sztuka , którą widziałeś była jakaś trefna. Co do wydajności - bez zastrzeżeń. Na configu poniżej wręcz się nudzi. Oba wentyle pracuję bardzo cicho, więc nie wiem skąd te wnioski....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz proszę jak wygląda compare w stosunku do U01, którego się pozbyłeś :)

Powiem tak - poziomu bezgłośności U01 nie osiąga,a le jest tylko minimalnie gorszy. Naprawdę, jak na zasiłkę tej mocy jest zadziwiająco cichy.

Moze mu sie pomylilo z U35, ktory jest niemilosernie glosny pod obciazeniem.

Co do U25 - potwierdzam cichy jak na oferowana moc (mialem wersje 500W)

Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 500 z seri u25 i w sumie teraz przy moich wentylatorach ( 1x 12 cm Fander ok 1300 obr. + "fryzjer" na CPU OK. 1600 obr. +

2x 92mm na boku obudowy puszczone na 5V) to te dwa wentylatorki w zasiłce hałasują najbrdziej. Aczkolwiek ponieważ używam słuchawek to nie jest to jakiś wielki problem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi