DaRoN Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam - nie ma ich dużo. Cooltek, BlackWater - jest co jescze? Cena mnie nie interesuje(w szumie to tak do 200zł :P ), chcę jak najwydajniejszej chłodniczni, bo łada coś chyba niedomaga... No i mocowań nie mam. Tak to sobie zaaplikuję jakieś delty na chłodniczkę i będzie wydajnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 ja się przymierzam do balck watera 123 ultimate rev 2 za 209zł w coolingu więc nmyśle że to będzie wydajne jeśli nie zależy ci na ciszy[czyt. dużym przepływie powietrza] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copper Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jak cena nie gra roli to sobie TO sprowadz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Bezwzglednie najwydajniejsze... Czekaj na test Jarogniewa wobec tego. Ta bezwzględność imo uwarunkowana jest wentylkami/glosnoscia i bedzie w okolicach 2-3st max. Mimo wszystko chyba lepiej pomyslec o zapasie w postaci 3x120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Tyle, żę 3x12- odpada, bo mi z szafki wystawać będzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Tyle, żę 3x12- odpada, bo mi z szafki wystawać będzie ;] kwestia priorytetow;). ja bym zmienil szafke :lol: . stary cooltek imo bylby chyba najlepszy z tych normalnie kosztujacych. cudow nikt nie wymyslil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) kwestia priorytetow;). ja bym zmienil szafke :lol: . stary cooltek imo bylby chyba najlepszy z tych normalnie kosztujacych. cudow nikt nie wymyslil. No i mam już przynajmniej wybór. O taką odpowiedź mi chodziło, aczkolwiek poczekam na test Jaro co by się upewnić. Tak jak mówię, coś mi się wydaje, że albo mam zatkaną Ładziarę, albo pompka jest kiepowata bo dla 1.6V i 2600MHz mam prawie 50C n K8. Tak troche pauowato. Edytowane 18 Maja 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ja bym brał BlackWater Ultimate 122 rev. 2.0. Na prawdę porządna chłodniczka i lepsza od poprzedniczki :D W testacg *innych portali* wynika, że BlackWater Alu 122 jest wydajniejszy od Coolteka... Więc wersja U :D Ultimate powinna szaleć B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Przy dużym przepływie powietrza (2xfander max) to i moja szaleje, a z jednym na min. nie jest już tak kolorowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Przy dużym przepływie powietrza (2xfander max) to i moja szaleje, a z jednym na min. nie jest już tak kolorowo :)Jedynkę to zakupię może kiedyś do kompakt WC na mojego X2, czyli kompa włączonego 24/dobre/365dni w roku. Wtedy wszystko będzie musiałobyć złożone z nowiusieńskich części, bo czyszczenie co 2 miechy mi nie pasuje w mainPC. Wystarczy, ze z płynem w testowym mam problemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...