Skocz do zawartości
DaRoN

Bezwzględnie Najwydajniejsze 2x120mm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam - nie ma ich dużo. Cooltek, BlackWater - jest co jescze?

Cena mnie nie interesuje(w szumie to tak do 200zł :P ), chcę jak najwydajniejszej chłodniczni, bo łada coś chyba niedomaga... No i mocowań nie mam. Tak to sobie zaaplikuję jakieś delty na chłodniczkę i będzie wydajnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kwestia priorytetow;). ja bym zmienil szafke :lol: .

stary cooltek imo bylby chyba najlepszy z tych normalnie kosztujacych. cudow nikt nie wymyslil.

No i mam już przynajmniej wybór. O taką odpowiedź mi chodziło, aczkolwiek poczekam na test Jaro co by się upewnić. Tak jak mówię, coś mi się wydaje, że albo mam zatkaną Ładziarę, albo pompka jest kiepowata bo dla 1.6V i 2600MHz mam prawie 50C n K8. Tak troche pauowato. Edytowane przez DaRoN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym brał BlackWater Ultimate 122 rev. 2.0. Na prawdę porządna chłodniczka i lepsza od poprzedniczki :D W testacg *innych portali* wynika, że BlackWater Alu 122 jest wydajniejszy od Coolteka... Więc wersja U :D Ultimate powinna szaleć B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy dużym przepływie powietrza (2xfander max) to i moja szaleje, a z jednym na min. nie jest już tak kolorowo :)

Jedynkę to zakupię może kiedyś do kompakt WC na mojego X2, czyli kompa włączonego 24/dobre/365dni w roku.

Wtedy wszystko będzie musiałobyć złożone z nowiusieńskich części, bo czyszczenie co 2 miechy mi nie pasuje w mainPC. Wystarczy, ze z płynem w testowym mam problemy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi