capone Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Tak sobie siedzę i myślę od czego zależy dpi w myszce i czy da się jakoś w tym kierunku podrasować gryzonia. Tak sobie myślę ze to chyba jednak zależy od elektronik, a nie od diody. Czy mam rację ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Masz rację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_modzel Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jak nie grasz nie potrzebujesz myszy 1600-2500dpi 800styka :] chyba ze masz kasę :] polecam G5 sam mam i jestem bardzo zadowolony. tylko cena +200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nie tylko od "elektroniki" - ma też znaczenie sensor/optyka. Co do G5 to jeden z gorszych wyborów - laser jest wybredny jeśli chodzi o powierzchnie i zwykle wcześniej wpada w akcelerację wsteczną. Myszy Logitech zawsze były sprzedawane z bardzo wysoką marżą producenta/sprzedawcy, jeśli już bym musiał kupować mysz tej firmy to wybrał bym lepszy ( później wpada w akcelerację i się tak nie gubi na różnorodnych powierzchniach ) i tańszy model 518 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A ja mam a4tech'a x-718 i nie ma potrzeby go podrasować. Ustawienie na 1600 dpi daje spory komfort gry. Różnica kolosalna w porównaniu do mojego poprzedniego co miał chyba 800 dpi ;) Porównałem u kumpla co ma Log'a 518 i gra się równie komfortowo na obu myszkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie tylko od "elektroniki" - ma też znaczenie sensor/optyka.A sensor to co? Optyka nie ma tu prawie żadnego znaczenia. Jedyna rzecz która ma tutaj znaczenie to rozdzielczość optyczna sensora czyli to ile ma "dpi". Poczytajcie sobie tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2576327 Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...