Eldar Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Otóż tak... zamierzam kupić sobie Ga-7vax do tego Antka 1.7 0.13 :P moja karta to Gf 3ti 200 Ram Kingston 2100 ... ---==== Czy do tego sprzętu wystarczy zwykła 300V ===--- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 300V to Ci napewno nie zadziała hehhehehehe i co to znaczy zwykła? Codegen? czy taka za 100,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Wystarczy tylko kup firmówke zasilke :D zeby nie było skoków napiecia za duzych .Pozdrowionka. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldar Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 No to może pomozecie 8O Jaka obudowa ... ile "V" najlepiej no i jakas rozsądna cena Ofcourse -------> z góry THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ja mam Modecoma i jest spox - tylko że trochę drogi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 i nie V-oltów tylko W-atów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Hehe wlasnie chcialem napisac, ze chyba nie ma takich zasilek 300V :D A starczy Ci spokojnie 300W do takiego sprzetu. Tylko wybierz dobrej firmy te 300W. A buda to jakas ladna i juz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldar Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Dzięki chodziło mi tylko czy pójdzie na 300W wybiore jakąs firmówe do 150 zł .... hmm a ja cały czas myslałem,że Waty pisze sie przez V ... hehehe :oops: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...