860lacov Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jakiś czas temu znalazłem w sieci system, na którym miały działać programy z windowsa (nie chodzi mi o różnego rodzaju emulacje). System ważył chyba ok 10 mb i wyglądał jak widndows 95. Oczywiście działał słabiuteńko, ale jestem ciekaw czy od tamtego czasu coś się zmieniło. Niestety zupełnie wyleciała mi z głowy nazwa. Jeśli ktoś z was wie o co mi chodzi to proszę o pomoc w znalezieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 http://www.reactos.org/pl/index.html Oczywiście działał słabiuteńko, ale jestem ciekaw czy od tamtego czasu coś się zmieniło :wink: nie poszalejesz za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jest na ten temat watek na forum (w 'nowosciach'). Jak jestes zainteresowany to poczytaj. Ale rewelacji sie nie spodziewaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie spodziewam się bo już dawno miałem go u siebie. Na tyle dawno, że zapomniałem jak się nazywał :) Nie wiem kiedy to było, ale pamiętam, że potrafił otworzyć jedynie kilka programów z win Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 jakis VMWare? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psla Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 jakis VMWare?VMware to po prostu maszyna wirtualna... co na tym postawisz to juz Twoja sprawa :) Sadze ze chodzilo tu o konkretny system, ale jak ktos juz sugeruje drogie rozwiązania(vmware), to ja zaproponuje qemu - odpalisz pod tym windowsa pod Linuksem ;] Ale wszystko to kwestia emulacji, a nie o to w tym pytaniu chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 vmware drogie? ;) ściągasz workstation trail i robisz wirtualną maszynke (lub kilka), a później ją odpalasz to spod vmplayer, który jest darmowy ;) i też działa pod linuksem i winzgrozą :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...