Olek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Mam pytanko zakupiłem w sklepei inetrnetowym pada Logitecha zaczełą sie wnich blokowac przycisko wiec zamierżam go wysłac na gwarancji no ale [posiadam dwa dokumenty fakture i gwarnacje co mam wysłac z tym padem regulaminie pisze ze oba dokumentynalezy dołoczyc ale jak to jest jakie bede miał potwierdzenie ze tego pada zakupiłem skoro wszytsko wysłalem im z paczka i w ajkeij paczce najle[piej sie wysyła sprzed komputerowy czy warto dodac troche groszxa i ubezpieczyc czy czy potwierdzenie obdbioru doradzcie nigdy nie wysyłam niczego (paczek ) io nie wiem co zrobic :oops: Z góry dziki zawszelkie dopowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 przede wszystkim uzywaj czasem slownika ortograficznego (zamierżam ??? co to jest ) po drugie, uzywaj czasem zasad interpunkcji po trzecie jak juz otwierasz nawias to go czasem zamknij po czwarte napisz to jeszcze raz ale po polsku tym razem, zeby cie zrozumieli ps: skad ja mam to uczucie ze zaraz ktos sie tutaj bedzie tlumaczyl ze ma dysortografie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 pujdz i sobie skseruj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 tłumaczyc sie nie bede ale nadal czekam na jakies odpowiedzi a zrobiłem tyle błedów bo pisałem to w cafejce i czas sie kończył i się spieszyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 :P ale tekst nic z tego nie zrozumialem :PPPP ale jazda myslalem ze ze smiechu padne :] eh Olku .... no commend ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 eh.. ale wy macie problemy.. ja zrozumialem odrazu :P albo zrob xero dokumentow albo sie zapytaj co wyslac. a zapakuj w to w czym oni Ci przyslali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 aaa, ale xero im wyslij ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...