Kambey Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Witam, mam Opterona 144 i Asusa A8N SLI DELUX jakie mi do tego polecacie pamiątki, chce żeby chodziły w dualu 2X512 Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Do OC ?? Jaka cena ?? Jeśli jak najtańsze to a-daty lub ewentualnie goodramy.Z droższych (i lepszych do oc) polecam special opsy od ocz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Patrioty KH/LLK/XBLK jeżeli chodzi o oc (chociaż KH to takie średnie oc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Widzę, że płyta obsługuje DDR :wink: W tym przypadku to Patrioty LLK TE lub jak mnie kasy Patriot KH TE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Grzechu_1990 napisał(a): Patrioty KH/LLK/XBLK jeżeli chodzi o oc (chociaż KH to takie średnie oc). eQ. napisał(a): Widzę, że płyta obsługuje DDR :wink: W tym przypadku to Patrioty LLK TE lub jak mnie kasy Patriot KH TE Fakt nie zauważyłem że płyta obsługuje ddr.J/W nic dodać nic ująć .... ale nadal nie wiemy ile chcesz przeznaczyć na ramy gotówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambey Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 400zł max, początkowo też myślałem o tych Patriotach ale qmpel mówił mi że pamięci trzeba dobierać do procesora dokładnie i te się nienadają, więc poczułem się skołowany bo to przecież świetne pamięci i wszędzie je polecają. A co powiecie o tych LLK [LINK] Sprawdza sie w OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A nie lepiej kupic 2x1gb??Przeciez za te pieniadze nie warto sie pchac w 2x512.Ja jutro swoje hynixy sprzedaje za 380zl ktore lataja 1:1 z procem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...