Carmamir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Kupiłem kilka dni temu kartę Gigabyte 7300GT wersje TF z cichym chłodzeniem. Mam pytanko do Was , czy można z tej karty coś więcej wycisnąć ?? Jest na tyle wydajna by pograć w TDU ? Grać będe na 1024x768 pewnie bez wygładzania, komp to P4 3.0 HT, 1GB DDR2 533, LCD 19" Poniżej foteczki... Wycisnę coś z tego ? Pogram w miarę coś nowego na tym ?? Z góry tnx za odpowiedzi :) Narazie siedzę u dziewczyny do czwartku więc najszybciej za ok. tydz. się pobawie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Widzisz temat przyklejony? Zajrzyj i nie grzesz więcej, wystarczy tam spytać ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...048&st=4740 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carmamir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 :) No fakt zapomniałem o tamtym miejscu :), sorki ale wypadłem z obiegu i ta karta to pierwszy krok w kierunku potestowania obecnych gierek ;), może znów mnie wciągnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...