Havoc Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Zamieszcze screena i to chyba wystarczy za potok słów ;) Mam folder z Doc and Settings który mogę jedynie przenosić ale nie da się go usunąć...robiłem już 2 reinstalki, siedzi na D:/ wciaż nic...zapomnialem go na C skopiowac przed formatem bo by pewnei bylo po sprawie...no ale teraz nie mam ochoty znowu sie bawic w to. Wiec jakies inne propozycje? Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja bym sprobowal podlaczyc ten hdd u znajomego i tam z jego kompa plik usuna, albo w dosie. Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez Kinslayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiggly Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 moze killbox mu da rade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zabootować live-cd jakiejś dystrybucji linuksa i usunąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 1- w trybie awaryjnym 2- sformatować D 3- usunąć partycję D i założyć ponownie i sformatować ale z instalcyjnej płyty XP albo zewnętrznym programem 4- propozycja Kinslayer-a 5- ubić partycję killdiskiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Problemem mogą byc znaki w nazwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zabootować live-cd jakiejś dystrybucji linuksa i usunąć :)To chyba najprosztszy i najszybszy sposob, jezeli sie taka plytke posiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sierściuch Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Też miałem kiedyś nieusuwalnyc normalnie plik, ale to było co innego. Czy tego przypadkiem nie instaluje jakiś program zabezpieczony Securomem ? Może da się to usunąć odinstalowywując ten program (grę) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Też miałem kiedyś nieusuwalnyc normalnie plik, ale to było co innego. Czy tego przypadkiem nie instaluje jakiś program zabezpieczony Securomem ? Może da się to usunąć odinstalowywując ten program (grę) ?Rzecz w tym ze ten plik siedzi u mnie od m-ca a od tej pory winda i programy juz 10razy byly instalowane ;) czyli po prostu musze z dyskiem pobiegac. 2-format partycji...ze co?! :D spokojnie ;p az tak mnei ten folder nie wkurza zebym wywalil 40gb danych :P myslalem ze znajdzie sie cos w stylu killboxa wlasnie do usuwania takich folderow, bo kb to raczej tylko do programow prawda, dzialajacych moze ze o czyms nie wiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 2-format partycji...ze co?! :D spokojnie ;p az tak mnei ten folder nie wkurza zebym wywalil 40gb danych :PCo ma piernik do wiatraka? Przerzuć na C albo na inny dysk/DVDRW/etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Problemem zapewne są użyte znaki w nazwie. Miałem podobny problem kiedyś. O ile pamiętam, nawet Unlocker sobie nie radzi. Pozostaje format. Oczywiście domyślam się, że to NTFS. Jeśli masz małą partycję, którą możesz sformatować, to można zrobić sztuczkę, chociaż nie koniecznie musi się udać: Formatujesz tą małą partycję na NTFS, następnie zamiast przydzielać jej literę (zarządzanie dyskami), to podpinasz ją w jakimś pustym katalogu na D. Następnie przenosisz dziwaczny katalog do katalogu, gdzie podpięta jest partycja. Odpinasz partycję i formatujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Formaty odpadaja, caly dysk mam zawalony danymi, ciezko o cokolwiek w tym kierunku. Skoro zaden program tego nie wywali, pozostaje mi czekac az system padnie bo wycinac i przenosic jakims cudem to moge, wrzuce na c i niech siedzi i czeka na smierc ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Bierz dysk do kumpla i wywalicie na jego Windzie. Albo wlacz tryb awaryjny z wierszem polecen i wywal recznie, tak jak kiedys w Dosie sie robilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon$ Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Mam folder z Doc and Settings który mogę jedynie przenosić ale nie da się go usunąć...robiłem już 2 reinstalki, siedzi na D:/ wciaż nic...zapomnialem go na C skopiowac przed formatem bo by pewnei bylo po sprawie...no ale teraz nie mam ochoty znowu sie bawic w to. Wiec jakies inne propozycje? Rzecz w tym ze ten plik siedzi u mnie od m-ca a od tej pory winda i programy juz 10razy byly instalowane ;) czyli po prostu musze z dyskiem pobiegac. 2-format partycji...ze co?! :D spokojnie ;p az tak mnei ten folder nie wkurza zebym wywalil 40gb danych :P myslalem ze znajdzie sie cos w stylu killboxa wlasnie do usuwania takich folderow, bo kb to raczej tylko do programow prawda, dzialajacych moze ze o czyms nie wiem :> Formaty odpadaja, caly dysk mam zawalony danymi, ciezko o cokolwiek w tym kierunku. Skoro zaden program tego nie wywali, pozostaje mi czekac az system padnie bo wycinac i przenosic jakims cudem to moge, wrzuce na c i niech siedzi i czeka na smierc ;dJak na razie nic konkretnego nie zrobiłeś robiłem już 2 reinstalki, musze z dyskiem pobiegac.,pozostaje mi czekac az system padnieTrwa to u ciebieplik siedzi u mnie od m-ca Podaj adres to ktoś do ciebie przyjedzie i zajmie się tym plikiem. Gdybyś jednak sam chciał to zrobić zajrzyj na tą stronkę Pozdrawiam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Polecam Amok Delay Del http://www.amok.am/index.php?page=progr&id=6&lang=de Jak tym nie skasujesz, to niczym nie skasujesz... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 5min roboty ;p 1. Zrob partycje 10MB ;] 2. przenies tam ten folder 3. usun partycje ;] 10MB na partycje znajdziesz na innych partycjach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sierściuch Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Napisz też koniecznie czy dałeś sobie z tym radę czy nie. Bo ja ze swoim tego typu plikiem sobie nie poradziłem (używiałem większość rzeczy z tego tematu) i ciekaw jestem co mogłoby wówczas pomóc. Teraz jest OK, ale format... to zawsze pomoże :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Przeleć checkdiskiem partycję ;) chkdsk x: /f i restart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...