Skocz do zawartości
MacOSek

Too Human

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

• Oficjalna strona: LINK
  • Developer: Silicon Knights
  • Wydawca: Microsoft Game Studios
  • Engine: Unreal Engine 3.0
  • Gatunek: Action adventure
  • Data wydania: TBA 2007
  • Platformy: Xbox 360

-------------------------------------------------------------------

17 nowych screenów:
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
Dołączona grafika Dołączona grafika Edytowane przez MacOSek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem :D i faktycznie pierwsze co mi przyszło na myśl to Diablo tylko w świecie techno-wikingów :razz:. W demku mamy do wypełnienia parę misji i siekamy po drodze wszystko co napatoczy się nam na miecz, młot itp. Trwa to niekrótko bo prawie godzine :). Grafa nie jest jakaś rewelacyjna, ale najgorsza też nie jest, czasami czuć jakby gra rwała, ale nie zapominajmy, że jest to demo. Pełna wersja dla mnie obowiązkowa.

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem :D i faktycznie pierwsze co mi przyszło na myśl to Diablo tylko w świecie techno-wikingów :razz:. W demku mamy do wypełnienia parę misji i siekamy po drodze wszystko co napatoczy się nam na miecz, młot itp. Trwa to niekrótko bo prawie godzine :). Grafa nie jest jakaś rewelacyjna, ale najgorsza też nie jest, czasami czuć jakby gra rwała, ale nie zapominajmy, że jest to demo. Pełna wersja dla mnie obowiązkowa.

Sweet :) Dzięki cavarr za mini reckę, będę musiał dziś w wolnej chwili uruchomić x'a i ściągnąć demo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Straszną wadą dla mnie jest sterowanie, prawym analogiem powinno się tu obracać kamerą, a nie atakować. Kolejna to grafika, tragedii nie ma ale jeśli twórcy chcą pokazywać detale, to niech one będą dopieszczone. Reszta na+ czyli fajny klimat, ciekawy świat gry, kapitalna muzyka, efektowna walka, którą no niestety fajnie się ogląda, a nie prowadzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

nie wiem czy wiecie,ale w demie ukryte sa jeszcze 2 klasy do wyprobowania!!

nalezy w zegarze konsoli ustawic 2009 rok i nie logowac sie do live-wtedy po odpaleniu gry ukaza sie 2 dodatkowe klasy -Berserker i Commando

wyprobujcie co daja fajnego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Game Informer reviews Too Human - 6.75 / 10

Dołączona grafika

Wiedziałem, że gra nie będzie hitem na miarę Diablo :rolleyes:, ale 6.75 to już poniżej normy :lol2: . Ciekawe co pokarze reszta.

W Niedzicy pada deszcz, a Too Human jednak nie po polsku

Too Human pomimo wcześniejszych zapowiedzi nie będzie jednak po polsku. Mam nadzieję, że to nie jest to jedno z tych ważnych ogłoszeń dotyczących 360 w Polsce. Bardzo szkoda, że to właśnie Too Human nie będzie zlokalizowany, bo akurat w przypadku tego typu produkcji może mieć to znaczenie.

Szkoda, woleli przetłumaczyć parę słówek w GOW2 ehhhhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Games Magazine (Greece)

Dołączona grafika

"Too Human manages to combine the best elements of action and RPG. The result is not only interesting, but of high quality and very fun as well."

"Plus:

Very well written story,impressive graphics, explosive action,deep character development."

"Minus: Static Camera

few AI issues."

General: Too Human puts new standards for the action console games, and wins a seat among the best games of X360.

RATING: 93/100

Edytowane przez MacOSek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

dopiero niedawno zaliczylem demko i uczucia mam mieszane.

sterowanie na poczatku poprostu odrzuca,pozniej dzieki silnej woli :lol2: jest juz lepiej,jednak jak dla za bardzo udziwione i odbiegajace od standartow.Grafa czasami przyjemna a czasami zblizenia twarzy postaci przypominaja ps2.Akcja w miare szybka i na nude chyba nie ma co narzekac.

specjalnie gry kupowac nie bede,jednak kiedys w dobrej cenie bede sklonny kupic.

acha, ponoc gra oferuje conajmniej 50h gry,wiec pod wzgledem dlugosci jest bardzo dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiło się jeszcze parę recenzji i co można powiedzieć, jest słabo :26: :lol:. 10 lat developingu i wypuścili krapa, jak reszta trylogii będzie taka sama to ja dziękuję :lol2:

Gameplayer.com.au - 7/10

GameInformer - 6.75/10: http://www.gameplayer.com.au/gp_documents/...x?catid=Reviews

Gamespot - 5.5/10: http://www.gamespot.com/xbox360/acti...an/review.html

IGN - 7.8/10: http://xbox360.ign.com/articles/899/899826p1.html

Gamepro - 4/5: http://www.gamepro.com/microsoft/xbo...s/206650.shtml

Giant Bomb - 3/5: http://www.giantbomb.com/too-human/61-20499/reviews/

1up - C-: http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3169393

Gamespy - 2.5/5: http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/too-hu...1/899899p1.html

NZGamer - 7.5: http://nzgamer.com/x360/reviews/742/too-human.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak :lol2: , na stare nintendo też miało wyjść :lol2:

Ars Technica: BUY

Strategy Informer = 8.5/10

IGN: 7.8 (video review)

IGN UK: 7.5

Gameplayer: 7.0

NZ Gamer: 7.5

GameInformer: 6.75 & 7.0

Games Magazine (Greece): 9.3

Neo+ Magazine (Poland): 8.6

Maxim (Russia): 10

Playboy Magazine: 6.25

TheHDRoom: 7.9

GiantBomb: 6.0

GamePro: 8.0

Gamespy: 5.0

PlayTM: 8.8

Gamespot/Cnet: 5.5

PlantetXbox360: 8.7

TeamXbox: 6.5

1up: C- = Average (42 Metacritic, 60 GameRankings)

GCHD: 8.0

Eurogamer 6.0

Eurogamer.de: 7.0

WorthPlaying: 6.0

VideoGamer: 7.0

MSXboxWorld: 7.5

Wonderwallweb: 7.0

GamingRing: 6.0

OXM: 7.0

Pocket-lint: 7.0

TVG: 8.0

Metacritic: 67

Gamerankings.com: 68

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

moim zdaniem gra ma problem z........osobowoscia :lol2:

widac wyraznie ze koncept byl dobry,linia fabuly tez,jednak moim zdaniem tworcy nie zabardzo wiedzieli co zrobic ze sterowaniem i akcja.Czy ma to byc bardziej rpg czy tez zwykly rzeznik z elementami rpg.Zrobili miszmasz wszystkiego a wszystko w jednym piecu nie oznacza wcale dobrego produktu,i dlatego mamy to co mamy.

Osobiscie wolalbym raczej pelne rpg na miare Gothica z roznorodnoscia swiata Vallhali niz te puste korytarze-no ale coz ,moze kontynuacja bedzie czyms bardziej odmiennym,na co licze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RPG plus rzeźnia = h&s czyli powinno być ok, prawda? Po co się decydować albo na hardcoreowe rpg albo na tpp action only?

Odnośnie recenzji, to i ja widzę minusy (ewidentne) tej gry, ale cóż- dla mnie jest miodna. Recenzje takiego AC też były średnie, a dla mnie to lepsze tpp ostatnich lat (i wali mnie, że składa się z 3 elementów, jak każdy z nich jest dla mnie b. grywalny i takich np. strażników mogę tłuc godzinami ;) ).

BTW, Lego Indy też syci :) Ale ta gra akurat zbiera dobre recenzje, choć może nie podpasić niektórym dorosłym tu userom (odezwał się młokos ;) ).

Edytowane przez draak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

RPG plus rzeźnia = h&s czyli powinno być ok, prawda? Po co się decydować albo na hardcoreowe rpg albo na tpp action only?

Odnośnie recenzji, to i ja widzę minusy (ewidentne) tej gry, ale cóż- dla mnie jest miodna. Recenzje takiego AC też były średnie, a dla mnie to lepsze tpp ostatnich lat (i wali mnie, że składa się z 3 elementów, jak każdy z nich jest dla mnie b. grywalny i takich np. strażników mogę tłuc godzinami ;) ).

BTW, Lego Indy też syci :) Ale ta gra akurat zbiera dobre recenzje, choć może nie podpasić niektórym dorosłym tu userom (odezwał się młokos ;) ).

moze gdyby gracze nie wiedzieli o tak dlugoletniej fazie produkcji to bylaby gra lepiej przyjeta,a tak pozostaje jakis niesmak

ps. ja lubie serie Lego a Pana Jones'a nie omieszkam wyprobowac ,choc mam malo wspolnego z wiekiem wiekszosci tu obecnych (stary dziad) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi