AndyN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 http://canonlensacc2007.onlinerebates.com/howtoclaim.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie mogę w to uwierzyć po prostu. Przez przypadek natknąłem się na tę promocję i ochoczo przeczytałem reguły. Zobaczyłem, że zwracają za aparaty kupione od 1 kwietnia do 6 czerwca 2007. Szybko patrze kiedy ja kupiłem mojego Canona 400D body i widzę - 1 kwietna 2007! <lol> Dobrze, że zastanawiałem się kilka dni przed zakupem. Tu był lol, już poczytałem :P Główny ból to konieczność wysyłki tego wszystkiego do Irlandii. Może to głupie pytanie, ale czy takie niszczenie pudełka i pozbawianie kodu kreskowego nie wpłynie jakoś na gwarancje? :P Pozdrawiam Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Czy ktoś już korzystał z tego zwrotu i na prawdę nie ma podpuchy? Naprawde musze odpowiadac na to pytanie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Naprawde musze odpowiadac na to pytanie? :> Ha, jakoś się za bardzo podnieciłem tą informacją :P Właśnie wszedłem edytować a tu już odpowiedź. Oczywiście poczytałem na googlach trochę i widzę już, że szykuje się trochę sianka :D Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 A nie latwiej tutaj: http://canon-board.info/showthread.php?t=20859 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...