Nozgul Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Witam serdecznie, kupilem dzisiaj Radeona 9500 128 mb, po zamontowaniu komp sie niewlancza (wlancza sie na 0,5 s. i sie odrazu wylancza), sprawdzilem u kolegi (250w zaislacz, kt 133a), i dziala bez problemu, ja mam zasilacz 300 w, athlon 1800, cd-rom cd-r, seagate 60gb. czego moze byc tego przyczyna? pozdrawiam i dziekuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 zresetuj bios i zobacz.Dzwiekow ci zadnych nie wydaje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 może jakieś ustawienia AGP abo co i jeszcze czy to komp ci się wyłącza, czy sam monitor??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 komputer sie niewlacza, niewydaje zadnych dzwiekow, bo niezdazy :), zresetowalem bios, nic niedalo, moge ustawic na plycie tylko napiecie na AGP: 1.5 V, 1.6V, 1.7V, zadnych innych ustawien AGP niema. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 może sfajczyłeś jakoś płytę??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 MSI GeForce 4 ti 4200 64 mb chodzil dobrze, gf2 mx co mam teraz tez chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 a spróbuj wyłączyć fastwrites i agpx4 (czy tam x8 jakie masz to nie wiem) albo włączyć - może wrażliwa ta karta jakoś :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Niedawno tez sobie kupilem ATI 9500 i od tego czasu mam problemy z wlaczaniem komputera, to znaczy wyglada to tak ze jak rano go wlaczam to odpala sie i po 3 sekundach sie wylacza. Potem wyciagam wtyczke z zasilacza i od razu wkladam spowrotem, wlaczam kompa i ten juz chodzi 10 sekund. Potem tak jeszcze z dwa razy i komputer sie uruchomi normalnie. Powod: Zasilacz nie potrafi dac duzego pradu od razu po wlaczeniu. Mimo ze mam zasilacz 400W [codeszajs] to jest za slaby przy starcie, potem wszystko juz dziala okej. Wiec Nozgul czeka cie chyba wymiana zasilacza, na lepszy model, przynajmniej na to mi wyglada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jestem na biezaco z tym problemem.Kumpel wymienil GF4 Ti4200 MSI na Radka 9500 i komp nie wstaje.Wymienilem na Asusa A7M266 i no problem.Acha Soltek DRV2 calkowicie sprawny zasilacz Chiefteca.Soltek chyba dal do pieca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Zmienilem ten nowy zasilacz 300W na zasilacz 250 W kolegi, i dziala!. P.s. Dziekuje wszystkim za pomoc p.s. 2 niepolecam zasilaczy 300W Feel pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Zmienilem ten nowy zasilacz 300W na zasilacz 250 W kolegi, i dziala!. P.s. Dziekuje wszystkim za pomoc p.s. 2 niepolecam zasilaczy 300W Feel pozdrawiam Nikt ich nie poleca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...