Dexter Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 No coz tak to juz jest z psychika ludzi "lepszych" ze musza zdolowac tych "gorszych" Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 =L@win@h=, Dexter: olejmy kolesia :? jak ma sporo hajsu to niech sobie zamówi ten panelik bezpośrednio z CM. chciał info - dostał.... mam nadzieję, że jego "16" w nicku nie jest jego wiekiem, bo tak nastawonych małolatów mam już od dawna jedno zdanie... snake16: qp se starą budę po serwerze prolianta - wygląda 100x lepiej, kosztuje 18x mniej a zabawy z umieszczeniem twojej d.oj.e.b.a.n.e.j mobo i równie d.o.j.e.b.a.n.e.g.o kloca - będziesz miał sporo więcej zabawy z dopasowaniem otworów pod płytę, zmiany zasilania, włączenia, resetu, miejsca na standardowe HDD, wyrzucenia starych hot-swap'ów... ... chyba, że zapodasz topic pt: "szukam moddera - płacę 2 kafle" UWAGA: JEŻELI JESTEŚ ZBYT WRAŻLIWY NIE CZYTAJ PONIŻSZEGO POSTU BO BĘDZIESZ MUSIAŁ ZAPŁACIĆ GRUBY SZMALEC ZA URATOWANIE SWOJEGO ZDROWIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 na zasmarkanych yuppie jest tylko jeden sposób - wpierd*#$& by się opamietał :evil: sorry do modderów, ale nie mogłem sie powstrzymać :roll: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 a ja wole wydac moja ciezko zarobiona kasa na cos firmowego :] Snake - może załatwisz mi robotę ?? Mam nadzieję że nie jeździsz w dresach z bejzbolem ... Bez obrazy - czym się parasz zawodowo (za ciężką kasę) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAttX Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 CZe ludzie - mam problem ,ale chyba rozwiązany . Mam czasami restarty kompa przy duzym obciążeniu mianowicie gram sobie w unreal II jakąś chwilę ( 2 godzinę :) ) a tu pyk - restart. Mam 2000+ maxymalnie podkręconego super podkręcalnego procka na całe 1.75GHz przy standard zasilaniu i g4ti 4400 @ 310/650 256Ramku timing 2/2/2/2/1 chyba coś w tym stylu . I tu jest pytanie do was czy to na pewno zasiłka ( Codegen 300W :P ) czy może zabardzo wyżyłowałem sprzęt . Na 12V mam 12.800 i niewiem czy to dobrze ale chyba nie najlepiej , 5.5V jest w miarę . Albo może wiecie jaką zasiłkę dobrą kupić i gdzie bo na giełdie żadnych firmowych nie mają bo zatanie .. Nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 eh zle mnie oceniliscie , poprostu sie zdenerwowalem ... heh sory jesli kogos urazilem , a ty L@win@h daj sobie spokoj w domu Ci sie nie uklada do sie na mnie wyzywasz ? Sory ze w ogole cos napisalem - eh , widzisz nie wszyscy sa tacy jak ty , a jesli chodzi o basen to nie mam poniewaz mnie na niego nie stac ... , Mongothealien nie dostalem info gdzie kupic , jesli chodzi o 16 w niku to zgadles ma to zwiazek z wiekiem , ale nie jaki mam obecnie tylko jaki mialem przy zalozeniu tego nicka i tak poprostu zostalo , nie chcialem sie z nikim klucic , chcialem sie dowiedziec gdzie moge to kupic a wy sie na mnie wszyscy zuciliscie ... , real zdjec nie bede dawal bo zaraz bedzie ze sie wywyzszam ... , Dex ja do Ciebie nic nie mam , nie dziele ludzi na leprzych i gorszych . Yotomeczek sory ale nie zalatwie Ci roboty :| i nie chcialbym Ci zdradzac czym sie zajmoje . Eh sory ze tak nerwowo odpowiadalem na niektore wasze posty , moze poprostu zle was odebralem ... Eh Pozdrawiam wszystkich Snake :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooger Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Coolermasterem handluje Inter-Es bodajże - niech Ci podadzą gdzie kupić tą maskownicę w detalu i luz... O co wy się kłucicie ? Że kolo chce kupić kawałek metalu za 50pln czy ile to kosztuje ? Bez sensu - wiecie ile ja mam w szafce sprzętu "kolekcjonerskiego" na który wydałem też sporo kasy ? Hobby jest hobby, jag g stać niech kupuje ? Jak ktoś kupuje metr kabla za 200pln to też jest łosiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Dzieki cooger ty jeden mnie nie zrypales :] , znasz moze jakas strona Inter-Es ? :] lub jakis kontakt z nimi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Creativ'y mają dużą moc ? śmieszny jesteś... dzisiaj coś o nich czytałem.... 8w i sub 22.... dts ? w tej chwili kazdy amplituner to ma.... dolby digital... mają i to ładnych pare lat... eax... nei skomentuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Killah mnie one odpowiadaja , moze i jestem smieszny ... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ok znalzalem juz stronke :] www.inter-es.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 SNAKE to jaskis POZER ktory ma kase od tatusia :) jak sam zrobi to mozna bedzie podziwiac kupne to nie to samo w MOddingu ...oczywiscie wszystkiego teznieda sie zrobic ale coz takie jest zycie i moje zdanie na ten temat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Snake16, kilka rad: 1. Popracuj nad ortografia - aktualna jest tragiczna (pewnie uslysze o dysortografii zaraz od Ciebie ;-)) 2. Troche skromnosci sobie obierz za cel :-) Kazdy widzi, ze masz mocny i drogi sprzet, ale nie trzeba zaraz sie chwalic, ze za tyle a tyle obudowa i tak dalej. 3. Tutaj ludzie staraja sie samemu cos dlubac, daje im to wieksza satysfakcje a i czesto nie maja tyle pieniedzy, coby kupowac nie wiadomo co. Nie zlosc sie na nich, kazdy ma swoje podejscie. 4. Znalezienie dystrybutorow czy jakichkolwiek innych informacji wymaga wpisania www.google.com zazwyczaj. Mam wrazenie, ze specjalnie zadales to pytanie, zeby sie "pokazac" ze swoim sprzetem. Ale to tylko odczucie a pewnie zaprzeczysz :-) 5. O.T. Ja mam okazje pracowac na sprzecie duuuuuzo drozszym od Twojego i sie tym nie chwale :-) Ogolnie luzik i nie zlosc sie bez powodu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 No jest jeszcze offtopicowy punkt 6. To wszystko to pic na wode :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...