ddnngg Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam! To moj pierwszy post wiec prosilbym o wyrozumialosc ... Moj sprzet to: Barton 2,6 , 1 GB ramu Patrioty, plytka Asus A7N8X-X dysk 250 GB i teraz bnowa karta Leadtek WinFast A 7300 GT na AGP. Od momentu zalaczenia karty nie moge odpalic w zaden sposob filmow :/ nie wiem czy cos nie tak z kodeckami czy cos mi nie uciaga karty juz reinstalowalem Windowsa (mam Xp pro) Probowalem Video Lanem odpalic filmy ale tez nic. Po odpaleniu filmu procek 100% i tylko restart mnie leczy ... C&C 3 wysupuje sie na kampanii, widac duzo bledow teksturowych :/ Jeszcze raz prosze o wyrozumialosc.. POZDRAWIAM ddnngg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) po pierwsze jak miales wczesniej karte? sterowniki od poprzedniej wyczyszczone? tak sie dzieje po czystej instalce systemu? jakich kodekow urzywasz? jezeli twoj barton leci na 2,6GHz to sprawdz napiecia ( o ile to nie pomylka z tymi megaherzami ;) ) Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddnngg Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Karta wczesniejsza: 5200 Fx System czysty wiec nie bylo co czyscic ... Bartek leci na 1,9 ale pisane ma 2,6 :] Kodeckow instalowalem nie wiem ile ... Aktualnie nie mam zadnych ... A na przyszlosc czym czyscic stery ... ?? dzieki za zainteresowanie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 do czyszczenia drive cleaner skoro instalowales tyle wersji kodekow (nie wiesz ile :lol: ) to wina lezy tu od siebie moge polecic ffdshow najnowsze i realalternative(rmvb) i wszystko odtworzy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddnngg Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 do czyszczenia drive cleaner skoro instalowales tyle wersji kodekow (nie wiesz ile :lol: ) to wina lezy tu od siebie moge polecic ffdshow najnowsze i realalternative(rmvb) i wszystko odtworzy ;] ale wszysko wywalalem po tym jak nie dzialalo nie ze instalowalem kodecki i pozniej na nie nainstalowalem nowe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ale i tak czesc plikow pozostala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) witam zbadaj tą paczke-wszystkie usuń zainstaluj to i obadasz czy hula coś czy dalej lipa http://www.idg.pl/ftp/pc_13298/K-Lite.Mega....Pack.1.64.html Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez ZONK000 OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddnngg Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) ale i tak czesc plikow pozostala no i co mnie nie zdziwilo po instalacji najnowszego ffdshowa i realalternativa odpalam allplayera znow pad. Odpalam menadzera i 100% procka po zamknieciu allplayera wraca wszystko do normy ... witam zbadaj tą paczke-wszystkie usuń zainstaluj to i obadasz czy hula coś czy dalej lipa http://www.idg.pl/ftp/pc_13298/K-Lite.Mega....Pack.1.64.html Juz badalem nie wiem ile takich paczek ... Te, ace mega codec pack i jeszcze jakies kilka ... Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez ddnngg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 wszystkie maha hiper wielkie paczki kodekow robia wlasnie takie problemy. sprawdz czy pod win media player tez nie dziala. te problemy z allplayerem sa wlasnie po smieciach z wczesniejszych kodekow zamiast allplayera mozesz uzyc subedita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddnngg Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) wszystkie maha hiper wielkie paczki kodekow robia wlasnie takie problemy. sprawdz czy pod win media player tez nie dziala. te problemy z allplayerem sa wlasnie po smieciach z wczesniejszych kodekow zamiast allplayera mozesz uzyc subedita. subedit to samo ... Wiec widze zadnych rozwiazan na moj problem ... Szkoda dzieki za proby ... POZDRO Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez ddnngg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 zawsze zostaje reinstal i zainstalowanie tylko ffdshow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Skoro C&C się wywala, to to nie tylko kodeki do filmów. Błędy w teksturach, tak? Sterowniki do grafy nowe zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddnngg Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Doszedlem do tego ze cos nie tak jest z directem ... tylko nie wiem dlaczego ... Wlaczylem filmy na openGL (w VideoLanie) i smigaja (szarpia bo szarpia ale mam obraz ....) czy ktos moze mi pomoc .... Uzywalem WebInstallera ... POZDRAWIAM Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez ddnngg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeFuR Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 mialem to samo u siebie (plyta asrock k7s8x). Pomoglo zainstalowanie sterownikow do AGP (GART). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...