Lagier Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ostatnio na forum czesto pojawiaja sie tematy, posty typu "jakie DVD mam wybrac". Uczestniczy forum najczesciej podawaja dwie firmy Toshiba i Pioneer postanowilem w koncu rozstrzygnac ;) ktory jest lepszy :) pozdrav Lagier p.s. milo widziane uwagi co jest dobre/zle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 ja za toshibą 1712-mam i bardzo chwale poczytaj jeszcze na cdrinfo-ostatnio zrobili konkretny tescik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 toshiba !!! mam i napęd jest suuper !!! polecam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Ja[x]a-- Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Zdecydowanie Toshiba. Miodzio :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 poki co Toshiba rulezzz! :D (tak BTW to tez stawiam na Toshibe no ale...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 uuuuuuu......ciezki temat.....poki co to wszyscy za toshiba ale ja od siebie wrzuce fajt ze moj kolo ma Pionnera i chodzi mu spox....zreszta pioneer..wygral jakis test na dvd @ pcwk czy CHip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 chip i jego testy :lol: wygral w nich LG 8O :lol: nimi bym sie nie sugerowal ale jak najbardziej kazdy moze miec swoje zdanie pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Toshiba mam 2 pioneery i hałas jaki wytwarzają zaczyna być nie do zniesienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Pioneer - całą firma zajmuje się głównie odtarzaczami CD,DVD,MP3 itp. ale toshiba też ma swoje + np. moja już rozlatująca toshiba przeżyła aż 5 lat i jestem z niej dumny :) Jak dla mnie toshiba=Pioneer ale gybym miał teras oby dwa produkty to wyłoniłbym zwycięsce. Jeśli poczekasz do południa to Ci wyśle recke oby 2 produktów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Moim faworytem jest zdecydowanie Toshiba SD-M1712 (cicha praca i doskonała korekcja błędów), chociaż niektórym pewnie będą przeszkadzać takie drobiazgi jak brak przycisku Play oraz gniazda słuchawkowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 chip i jego testy :lol: wygral w nich LG 8O :lol: nimi bym sie nie sugerowal ale jak najbardziej kazdy moze miec swoje zdanie pozdrav Lagier Dzis przegladalem komputer swiat i TAM byl LG na 1st place a na 2 i 3 byl pioneer i toshiba. Wg mnie powinno byc : 1.toshiba 2.pioneer 3.lg (mam sam i w sumie nie jest taki zly)...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 dokladnie L@win@h tez widzialem te testy smichu warte :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Wszystko tylko nie LG, w moim napedzie juz 2 plyty wybuchly w tym orginal Diablo 2. :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 a ja juz mam !5lat! CD-Rom PIONNIER 36x i jeszzce nic mi nie wchrupal a jest cichy i po tylu latach dziala i ma sie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...