Ruonim Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 widzialem gdzies takie sprytne wolnoobrotowe wiatraczki. Co sa wpinane w sledzia pod karta graficzna, i ja chlodza w ten spososb, wie ktos jak sie nazywaja te wiatraczki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Cos takiego?nom w tym stylu tylko dluzsze. Bo chce pamieci tym chldzic jak wode zaloze. Tamto co pameitalem mialo 2 wentylki. A i jeszczwe tamto co widzialem mialo max 19 DB a an tym mi tez zalezy :) Wiem ze na forum ktos mial i dawal foty Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez Ruonim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 nom w tym stylu tylko dluzsze. Bo chce pamieci tym chldzic jak wode zaloze. Tamto co pameitalem mialo 2 wentylki Chyba chodzi Ci o coś takiego klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Chyba chodzi Ci o coś takiego kliknom wlasnie o to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...