_Vip_ Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Ludziska moze wy mi cos doradzicie.Chce jak najnizszymi kosztami ozywic troszke mojego kompa i jestem otwarty na wszelkie wasze propozycje.Od razu mowie ze grafy nie zmieniam (nowe gry mnie cos nie ruszaja :D )Max co wsadze w ta plyte to TB 1.4 no i durony.bawie sie przewaznie Flaskiem i ostatnio 3d Studio MAX.No i wrocila tez milosc do Diablo 1 :D Troche szkoda mi kasy na nowe MoBo :( Co myslicie, naprawde DDR'y sa takie potrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 tak, zdecydowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Kup durona 1.2 Ghz, zmień pamiątki na jakies ddry 384. Powinno być ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 a co myslicie zeby wsadzic w to co jest TB 1.4 i @ na 10x150 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Nie wiem czy mam racje ale przeciez w takim Flasku to glowna role odgrywa proc.Tak czy nie ? Wiec chyba ten TB 1.4@1.5 bedzie GIT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...