Gość Coccolino_ Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Amerykańska witryna PCWorld opublikowała wyniki ankiety na temat najgorszych produktów związanych ze światem IT. Na liście znalazły się między innymi Windows Me i Vista, a nawet Windows Update. Zadowoleniem użytkowników nie cieszą się także takie programy jak QuickTime, Real Player czy platforma MySpace. W rankingu prowadzi jednak dystrybuowana w USA płyta AOL Instalation CD dostarczana przez tego operatora do instalacji połączenia internetowego. Od lipca 1993 do lipca 2006 wyprodukowano ponad miliard tych bezużytecznych nośników. Pełny ranking w rozwinięciu newsa. 1. AOL CDs 14% 2. Windows Me 12% 3. Anything With DRM 11% 4. McAfee Internet Security, Symantec Norton Internet Security (głosy w sumie) 10% 5. RealPlayer 9% 6. Bonzi Buddy 7% 7. MySpace 5% 8. Windows Update 4% 9. Windows Vista 4% 10. Apple QuickTime 3% Źródło: FrazPc / PC World Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez Coccolino_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 heh wiedziałem że soft Nortona to syf :P real player też nikomu niepotrzebny ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ta lista to chyba jakaś nie kompletna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Skoro tak się nie lubi tych AOL CDs, to kto kupił te miliard sztuk? :ploom: Dziwi mnie trochę obecność Windows Update na liście - ja nigdy nie używałem (SP2 wystarcza), ale że aż tak ludzie tego nie lubią, to nie wiedziałem. Podobnie z Vistą. I ciekawi mnie, co na tą listę powie Norton. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Coccolino_ Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ta lista to chyba jakaś nie kompletna :D Masz racje:) All others (less than 2% each, for a total of 31%): Comet Cursor, IM Clients (AIM, Yahoo Messenger, Windows Messenger), Adobe Acrobat, Adobe Flash, Apple Pro Mouse, Comcast DVR, eBay, Hotbar, Microsoft Outlook 2003, Quicken 2005, Sony PlayStation 3, Microsoft Office 97, Plaxo, SoftRam, Twitter, Windows Plus Pack for Windows XP, BlackBerry, Bluetooth headsets, Microsoft Bob, Gator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Masz racje:) All others (less than 2% each, for a total of 31%): [...] Adobe Acrobat, [..] eBay, [..] Microsoft Office 97[..] WTF ?? office 97 - a DOSa to nie podali ??? :] ja bym tu dal office 2003 czy cos :] bo od 97 sie tylko grafika zmienia :] ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 w 2007 przebudowali cały interfejs za co mają duuuuuży + a od 2000 to są znacznie stabilniejsze niż 97... a zgadnij czemu dosa tam nie podali? może dlatego że dawniej to był jedyny system operacyjny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A gdzie GeForce FX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) w 2007 przebudowali cały interfejs za co mają duuuuuży + a od 2000 to są znacznie stabilniejsze niż 97... a zgadnij czemu dosa tam nie podali? może dlatego że dawniej to był jedyny system operacyjny?nie do konca ale wlasnie :] DAWNIEJ czemu na tej liscie jest 1 office jaki wyszedl na WIN 95 :] wtedy to byl HICIOR :] to tak jakby dzisiaj podać ze np. intel 266MMX 'jest' najgorszym produktem :] i co oni mają do AR ?? ;] jakos alternatyw dla niego jest malo :] Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Cala ta lista jest jakas z rzyci wyjeta... no, sorry, co tam robia: IM Clients (AIM, Yahoo Messenger, Windows Messenger), Adobe Acrobat, Adobe Flash, eBay, Microsoft Outlook 2003, Sony PlayStation 3, Microsoft Office 97, BlackBerry, Bluetooth headsetsoraz Windows Update, Vista i MySpace? Mam wrazenie, ze ukladal ja ktos, kto chcial w ten sposob dac upust swojej zazdrosci, ze innym sie udalo i zarobili kase, a on nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wu moglo sie znalezc za to ze z kazdą wersją dziala coraz wolniej i chodzi tylko w IE na kontrolce activex. Ale kilka pozycji to naprawde tez nie wiem co tam robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...