KAX_ Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam ostatnio zauważyłem, że jak rozmawiam z dwiema osobami na raz i te osoby rozmawiają tez miedzy sobą to widzę ich rozmowę idzie to jakoś wyłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Dziwne, nigdy się nie spotakłem z takim przypadkiem. Może masz jakiś zaczarowany plugin zainstalowany ?? A może rozmawiacie w zwykłej konferencji ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Konferencja odpada, a z wtyczek mam tylko GetToKnow (możliwe, że to ona za tym stoi ale nie jestem pewien jak będę gadał z większa ilością osób to sprawdzę), GG i notify... Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Nie rozumiem za bardzo. Widzisz ich rozmowę w którym oknie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Okazało się, że ktoś dodał mnie do konferencji :oops: Mam pytanko, dlaczego konnekt nie pyta się czy chce się przyłączyć do konferencji tylko przyłącza mnie automatycznie i dlaczego zamiast widzieć rozmowę ze wszystkimi w jednym oknie mam osobne okno dla każdego uczestnika konferencji? Może jest jakaś wtyczka do konferencji o której nie wiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 taki juz jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 możesz to zmienić w opcjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Jakie tam "taki juz jest"?? Potrzebna ci wtyczka KONNferencja ktora jest od razu w instalce konekta, wystarczy ja wlaczyc...W osobnych oknach pokazuja ci sie rozmowy bo nie masz tej wtyczki wlaczonej i tyle. I po co ma konnekt pytac czy chcesz sie dolaczyc? Skoro od razu widac ze to konferencja, tylko znowu..musisz miec wtyczke :P ustawienia-wtyczki-KONNferencja ptaszek i OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Dzięki :) Tak myślałem, że potrzeba jest jakaś wtyczka. W instalce jej nie miałem bo mam wersje bez wtyczek zainstalowaną ale już ściągnąłem samą wtyczka i wszystko działa tak jak powinno ;] Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 moze ktos zna plugin do tego by nie ogladac statusow okreslonych osob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A jest cos takiego? yhm....i mnie by sie przydalo :D co poniektorzy przyprawiaja o mdlosci czasami... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 no wlasnie mam podobny problem mozna wylaczyc opisy dla wszystkich ale jeszcze nie widzialem dla okreslonych osob trzeba bedzie uderzyc na forum konnekta;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 tu poszukajcie: http://www.konnekt.info/forum/ wtyczek jest pełno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) http://www.konnekt.info/forum/index.php?sh...285&hl=opis kiedys szukalem we wtyczkach ale mnie dzisiaj natchnelo ;) i prosze :) "GG Wbitex jest programem, który pełni funkcję nakładki na programy korzystające z sieci Gadu-Gadu.Działanie jego polega na ukrywaniu przed nami statusów opisowych konkretnych osób, których numery zostały zdefiniowane w programie. Program przełapuje pakiety odbierane z serwera Gadu-Gadu i odpowiednio je następniemodyfikuje. Program powstał z takiego owodu, że na mojej liście kontaktów zbyt często pojawiały się zbyt osobistestatusy, które wszyscy, oprócz osoby do której były kierowane, miały serdecznie w [gluteus maximus] lub statusy, które poprostubyły irytujące, a nie chciałem pozbywać się danej osoby z listy kontaktów. Wielu moich znajomych miało podobny problem" Edytowane 10 Maja 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam, ja mam troszkę dziwny problem. Chodzi o godzinę. Mam winde 2003 serv, od reinstala mam problem z godziną, mianowicie mam 6h przestawioną w konnekcie, a normalną w systemie i innych programach (posty w ff mają dobre godziny i daty). Zauważyłam, że była wcześniej przestawiona strefa na 9h wcześniej to było jeszcze śmieszniej, bo kumpel pisał do mnie o 2 w nocy, a ja przed poludniem:) w tym samym czasie, przestawiłam na GHM +1, to oboje teraz piszemy w godzinach nocnych, kiedy świeci słoneczko na oknem, a wszędzie jest dobra godzina... http://img408.imageshack.us/my.php?image=clipboard02aq6.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mam pytanko czy to normalne, że konnekt nie odświeża opisów osób niewidocznych? Bo u mnie opisy zmieniają się dopiero po wyłączeniu i włączeniu programu, a jeśli mam włączonego konnekta cały dzień i osoba jest niewidoczna i zmieni opis to u mnie pozostaje stary aż do ponownego podłączenia się do sieci gg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 u mnie smiga normalnie :) kazda zmiana statusu jest monitorowana no chyba ze mam ustawione inaczej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mam pytanko, mianowicie czy da sie gdzieś ustawić żeby nie dodawało mi nr nieznajomych (którzy coś napisali)do listy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 będę strzelał.. nie wiem... :D Przecież konik nie dodaje do listy, a jeśli już to tylko tymczasowo, po restarcie kontakt zniknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie chcę mi się pisać więc wstawie obrazek: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=eb9687dbc9b34f5c Może ktoś powiedzieć ocb? Nie muszę chyba mówić, że przed chwilą zainstalowałem "pełną paczkę" i nadal mi to wyskakuje. Dodatkowo, może ktoś polecić jakąś wtyczkę do przesyłania danych z sieci GG? kTransfer coś nie bardzo abla: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Powiadomienie: Przesyłam Tobie właśnie plik. Posiadasz jednak starszą wersję aplikacji na której mogą wystąpić problemy z odbiorem pliku. Zaktualizuj proszę swoje Gadu-Gadu do najnowszej wersji. Znajdziesz ją na stronie Gadu-Gadu. I jeszcze nie działa mi kJabber... Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 zrezygnuj z konnekta, poważnie, autorzy nie naprawią NIC, od 2 lat jest cisza także nic nie poradzisz, kTransfer to jeden wielki bug, owszem sam mam Konnekta ale to już zaczyna wpieniać, ostatnio używam ciągle Pidgina i jest ok. instalator na stronie www.konnekt.info jest z roku 2005 (!!!!) także nie dziwię się, że wyskakuje ci ciągle taki tekst. żeby było śmieszniej to w tym instalatorze jest jakaś bardzo stara wtyka kTransfer, GGImage (obrazki w GG) i wiele innych. nie polecam instalować tego i używać tak od razu, najpierw poszukaj wtyczek, bez nich ani rusza, a znaleźć większość wtyczek (które są najnowsze i nie mają aż tylu błędów) to graniczy z cudem, ale da się na forum konnekta. pozdrawiam i powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 będę strzelał.. nie wiem... :D Przecież konik nie dodaje do listy, a jeśli już to tylko tymczasowo, po restarcie kontakt zniknie... rofl....Rzeczywiście....gdyby komputer nie chodził non-stop pewnie bym to zauważył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ja tam nie zmienie konnekta na nic innego owsze instalka jest stara ale wtyczki sa coraz nowsze wystarczy sobie centralke zmienic i juz jest gites ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) wystarczy sobie centralke zmienicmożesz podać? ma ktoś działającego kJabbera? Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 zrezygnuj z konnekta, poważnie, autorzy nie naprawią NIC, od 2 lat jest cisza także nic nie poradzisz, kTransfer to jeden wielki bug, owszem sam mam Konnekta ale to już zaczyna wpieniać, ostatnio używam ciągle Pidgina i jest ok. instalator na stronie www.konnekt.info jest z roku 2005 (!!!!) także nie dziwię się, że wyskakuje ci ciągle taki tekst. żeby było śmieszniej to w tym instalatorze jest jakaś bardzo stara wtyka kTransfer, GGImage (obrazki w GG) i wiele innych. nie polecam instalować tego i używać tak od razu, najpierw poszukaj wtyczek, bez nich ani rusza, a znaleźć większość wtyczek (które są najnowsze i nie mają aż tylu błędów) to graniczy z cudem, ale da się na forum konnekta. pozdrawiam i powodzenia Tak a cóz jest takiego trudnego w wyszukaniem wtyczki na forum konekta ?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a to, że autorzy tematów z wtyczkami w pierwszych postach zamieszczają stare wersje, potem zamiast ciągle ten pierwszy post edytować i wstawiać nową wersję zazwyczaj w gąszczu stron gdzieś tam dają linka, a potem szukaj linka do jakiejś wtyczki przez 20 stron. na kplugins też jest syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Forum konekta nie znów takie duże, wystarczy cofnąć sie o stronę/dwie od ostatniej i znajdujemy to czego szukamy. Przynajmniej ja nigdy z tym problemów nie miałem. Ostatnio szukałem wtyczki blokującej stany opisowe konkretnego kontaktu (pionowe opisy WTF), i ta granicząca z cudem sztuka zajęła mi całe 10 minut. Może jestem jakoś specjalnie uzdolniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 jakby to było robione DOBRZE to byś szukał 10 sekund... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 No nie wiem nie znając nazwy wtyczki to wątpię. Gdybym znał nazwę pewnie tyle by mi to właśnie zajęło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...