espero Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 witam Podczas uruchamiania komputera widać wszystko normalnie do czasu pojawienia się loga windows xp na czarnym tle a potem ekran się wyłancza przechodzi w tryb energooszczędny i koniec nic nie widać monitor się już nie włączył. Dlaczego? W trybie awaryjnym wszystko jest w porządku. Skąd ten problem.? pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 odinstaluj stery od grafiki na awaryjnym i juz w normlanym trybie zainstaluj ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 w trybie awaryjnym przestaw rozdzielczość ekranu. Prawym klik na pulpit -> właściwości -> zakładka: ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Można prościej... Zamiast awaryjnego dać po prostu rejestrowanie vga czy jakoś tak i wejdzie w małej rozdzielczości do windows'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezdri Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam... Mam identyczny problem jak kolega. Zrobilem tak jak kazalicie czyli w tym awaryjnym trybie przy urzyciu dodaj/usuń programy odinstalowalem Nvidia Drivers... Pozwolilem na zrestartowanie kompa... wlaczam isntalacje sterownikow z mojej plytki ze sterowankimiem i podczas isntalacji zatrzymuje sie ona i monitor wykonuje czynnosci jakby zmnienial rozdzielczosc czy cos i potem znowu gasnie i przechodzi w stan czuwanien :(( Nie wiem co robic pomocy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 sciagnij stery z netu i sprawdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezdri Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 No niestety nic to nie dalo sciagnalem z neta stery wlaczam intslacje i znow po zaladowaniu paska instalacji do polowy znow gasnie monitor i tyle... :( Moze macie jakies inne pomysly na rozwiazaniue tego prolemu?? Prosze was bo juz mnie szlak trafia :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...