kala22rsl Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 mam problem z odtwarzaczem iRiver x20, a mianowicie z ogladaniem na nim plikow fimowych, czy ktos wie jak powinno sie przeksztalcic pliki avi, DviX, i innego rodzajow plikow filmowych aby mozna bylo ogladac je na moim odtwarzaczy??? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Razem z playerem powinienes miec stosowne oprogramowanie. Chyba trze to do mpeg4 skonwertowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala22rsl Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Razem z playerem powinienes miec stosowne oprogramowanie. Chyba trze to do mpeg4 skonwertowac. hmmm no napewno tylko jest jeden wielki problem JAK SIE TO ROBI ???? heheheh :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 W iriver plus 3, zakładka Video, wybierasz film i pod prawym klawiszem jest opcja Video Conversion. Potem wystarczy ten skonwertowany wrzucić do odtwarzacza (wmv). Dodam tylko że u mnie konwersja trwa strasznie długo, muszę spróbować samodzielnej konwersji VirtualDub'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala22rsl Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 W iriver plus 3, zakładka Video, wybierasz film i pod prawym klawiszem jest opcja Video Conversion. Potem wystarczy ten skonwertowany wrzucić do odtwarzacza (wmv). Dodam tylko że u mnie konwersja trwa strasznie długo, muszę spróbować samodzielnej konwersji VirtualDub'em. tak tez zrobilam i dziala wszystko ok :)) dzieki, mam jeszcze tylko jedno pytanie do czego sluzy ta zakladka z E-book'ami bo w koncu na tym odtwarzaczu nie mozna ogladac e-bookow??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...