Skocz do zawartości
Carmamir

Jaki Dobry Monitor Lcd Do 110gbp Na Ebayu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem na kupnie monitora LCD, tak lookam na ebaya i nie wiem co wybrać, część monitów niby ok ale nie wiadomo czy faktycznie smużą, czy dobrze podświetlone itp...

Możecie doradzić jakiś dobry LCD 17"/19" w cenie do 110GBP na ebayu angielskim, sam nie wiem co wybrać, miałem poprzednio LCD 17" Acera był ładnie podświetlony, nie smużył tylko czarny był jakiś wyblakły ;)...

Nie może mieć szerokiego kąta ani rozdzielczości natywnej wyższej niż 1280x1024...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I szukaj takiego z 16,7 mln kolorow, bo ludziska kupuja LCD'ki a nawet nie wiedza ze wiekszosc ma 16,2 mln i gdzies pol miliona odcieni wje..lo. Dla przecietnego usera to pikus, ale widac to w szczegolnosci jak wchodzisz na stronki a potem patrzysz na nie na LCD i wogole polowy odcieni nie widac, np porownaj sobie allegro na Trinitronie a potem na LCD.

A czarnego nigdy nie bedziesz mial, bo sie nie da na matrycy wylaczyc pojedynczego piksela.

Edytowane przez adamlop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na moim sie da uzyskać pikną czerń :] tylko ze cala reszta tez ciemnieje znaczaco :] xD

(szkoda ze p19 sa juz tylko na MVA :] na PVA to wg mnie najlepszy LCD :D )

Benq FP91GP bedzie z tych tanich

z drogich to nie warto nie panorame :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi