Carmamir Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jestem na kupnie monitora LCD, tak lookam na ebaya i nie wiem co wybrać, część monitów niby ok ale nie wiadomo czy faktycznie smużą, czy dobrze podświetlone itp... Możecie doradzić jakiś dobry LCD 17"/19" w cenie do 110GBP na ebayu angielskim, sam nie wiem co wybrać, miałem poprzednio LCD 17" Acera był ładnie podświetlony, nie smużył tylko czarny był jakiś wyblakły ;)... Nie może mieć szerokiego kąta ani rozdzielczości natywnej wyższej niż 1280x1024... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) za ile :] ps - nie ten dział :] Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) I szukaj takiego z 16,7 mln kolorow, bo ludziska kupuja LCD'ki a nawet nie wiedza ze wiekszosc ma 16,2 mln i gdzies pol miliona odcieni wje..lo. Dla przecietnego usera to pikus, ale widac to w szczegolnosci jak wchodzisz na stronki a potem patrzysz na nie na LCD i wogole polowy odcieni nie widac, np porownaj sobie allegro na Trinitronie a potem na LCD. A czarnego nigdy nie bedziesz mial, bo sie nie da na matrycy wylaczyc pojedynczego piksela. Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 na moim sie da uzyskać pikną czerń :] tylko ze cala reszta tez ciemnieje znaczaco :] xD (szkoda ze p19 sa juz tylko na MVA :] na PVA to wg mnie najlepszy LCD :D ) Benq FP91GP bedzie z tych tanich z drogich to nie warto nie panorame :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...