mari0 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 mam krotkie pytanie : czy mozna podlaczyc klawiature ( i nie chodzi tu o klawiature numeryczna) do laptopa (na USB) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 A niby czemu nie mozna by bylo tego zrobic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfman1 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Pewnie, że możesz :) ja własnie takiej uzywam, dokładnie to A4 tech , coś a`la ta z laptopa. A to z racji że laptopa mam wysoko na biurku. Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez asdfman1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari0 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 w tami razie dzieki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...