irnlng Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 czym sie roznia te glosniki??? Warto dolozyc 100zl? Chce je podlaczyc jako uzupelnienie wiezy, podlaczonej po komputer, tzn. centralny, tyly i tuba, a na przodzie sony ;) tak, zeby filmy lepiej brzmialy... A w ogole, to jeszcze mysle na yamaha f1 spawarka... tyle samo kasy, a wiecej nie bede mial... pomozcie mi, bo sam sie bede zastanawial miesiac czy wziac glosniki, czy nagrywarke... 8O I jak mi ktos napisze, zebym szukal, to zamorduje. ;) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Czy nagrywarke czy glosniki to juz od ciebie zalezy :) . Ja ci pomoge w rozniacyach miedzy 5100 a 5300. Wiec sa generalnie trzy (cztery). 5300 maja mocniejszy subwoofer 18W, 5100 12W. W 5300 znjaduja sie podstawki pod satelity, oraz na pilocie jest pokretlo do ustawiania balansu przod-tyl. W 5100 tego nie ma. Dodatkowo w 5300 wersji BOX znajduja sie wymienne siteczki na glosniki (w kolorze niebieskim i czerwonym). Nom to chyba tyle, mam nadzieje ze pomoglem :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak1984 Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 inspire 5.300 ma wiekszej mocy subwoofer chyba warto jest dolozyc te 100zl Polaczenie wiezy z inspire 5300 to nie glupi pomysl ale taka kombinacja moim zdaniem nadaje sie na jakas mala imprezke. A sam zestaw bez wiezy w zupelnosci ci wystarczy do pykania w gry i do ogladania filmow zalezy yez jaki masz pokoj jezeli powyzej 20m to wieza jest wskazana a jezeli nie o samo inspire ci w zupelnosci wystarczy no bass no fun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 bierz jamasze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 bierz glosniki!!!!!!!!!............nie yamahe..wypalara jest zajebista ale oprocztego DISC@t (wypalanie napisow na plycie) czy jak to tam sie nazywa to nie ma nic szczegolnego.... jezeli chcesz w miare sensowne porownanie mozliwosci to polecam strone komputronik.pl i w cennikach jest opis i fota obu zestawow...warto zaznaczyc ze cena F1 ciagle spada.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 bierz glosniki!!!!!!!!!............nie yamahe..wypalara jest zajebista ale oprocztego DISC@t (wypalanie napisow na plycie) czy jak to tam sie nazywa to nie ma nic szczegolnego.... jezeli chcesz w miare sensowne porownanie mozliwosci to polecam strone komputronik.pl i w cennikach jest opis i fota obu zestawow...warto zaznaczyc ze cena F1 ciagle spada..F1 juz nie ma w komputroniku... a jej zaleta jest moim zdaniem nie disc t@2, tylko ulepszenie zapisu audio. Z tego wszystkiego wezme chyba epoxa rda+, antka i jakies pamieci, a oleje peryferia... Okaze sie tylko jak z kasa. W zwiazku z tym pytanie: Czy wszystkie axp 1700+ tb B sie kreca jak szalone, czy tylko te dwie serie. Inaczej: Czy sa jakies kiepskie serie, czy wszystkie sie tak kreca, jak te JIUHB czy jakos tam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_seb Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Polecam 5300, ale twierdze podobnie jak poprzednicy, ze jesli pokoik wiekszy niz 18 m^2 to trzeba cos wiecej np. Inspire 6700 :) Mam 6700 i przy polowie mocy musze w kuchni szklanki trzymac zeby sie nie potlukly. Basy powalaja i muzyka na okolo jest bardzo przejrzysta i czysciutka. Jak dla mnie jest bardzo dobrze tylko troche "srodka" brakuje ale za ta kase to cud zestawik. Przykre jest tylko to ze srodkowy glosnik stoi bezuzyteczny (w wiekszosci) bo malo gdzie mozna znalezc DivX w Ac35.1 no chyba ze sie ma DVD :) pozdr. Seb@ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Polecam 5300, ale twierdze podobnie jak poprzednicy, ze jesli pokoik wiekszy niz 18 m^2 to trzeba cos wiecej np. Inspire 6700 :) Mam 6700 i przy polowie mocy musze w kuchni szklanki trzymac zeby sie nie potlukly. Basy powalaja i muzyka na okolo jest bardzo przejrzysta i czysciutka. Jak dla mnie jest bardzo dobrze tylko troche "srodka" brakuje ale za ta kase to cud zestawik. Przykre jest tylko to ze srodkowy glosnik stoi bezuzyteczny (w wiekszosci) bo malo gdzie mozna znalezc DivX w Ac35.1 no chyba ze sie ma DVD :) pozdr. Seb@ Z tymi szklankami to lekko przesadziles ;) Jak bys powiedzial ze na full i ci cos skacze na polce to moze i bym uwierzyl :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_seb Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Z tymi szklankami to lekko przesadziles ;) Jak bys powiedzial ze na full i ci cos skacze na polce to moze i bym uwierzyl :lol: hehe, no rzeczywiscie, troszke przesadzilem, ale tylko dlatego ze ten zestaw jest warty tych pieniedzy :) bas jest mieciutki i gdy sie dobrze ustawi subwooferek, to slychac bardzo ladne selektywne basy, ktore przyprawia na filmach o bol uszu sasiadow :) (do mnie sie tluka non stop) oczywiscie to nie to co drewniany zestaw kina domowego ale tez nie te pieniadze :) (i nie te waty :) jako ze jestem bardzo wymagajacy w sprawach dzwieku i ze mam pokoik 7 m^2 to 6700 jest w sam raz za dobre pieniadze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Z tymi szklankami to lekko przesadziles ;) Jak bys powiedzial ze na full i ci cos skacze na polce to moze i bym uwierzyl :lol: hehe, no rzeczywiscie, troszke przesadzilem, ale tylko dlatego ze ten zestaw jest warty tych pieniedzy :) bas jest mieciutki i gdy sie dobrze ustawi subwooferek, to slychac bardzo ladne selektywne basy, ktore przyprawia na filmach o bol uszu sasiadow :) (do mnie sie tluka non stop) oczywiscie to nie to co drewniany zestaw kina domowego ale tez nie te pieniadze :) (i nie te waty :) jako ze jestem bardzo wymagajacy w sprawach dzwieku i ze mam pokoik 7 m^2 to 6700 jest w sam raz za dobre pieniadze :) To zobacz sobie jak sie beda na tym tescie spisywaly ;) Ustaw suba na full i podkrecaj glosnnosc. Ciekawe kiedy uslyszysz bardzo nieprzyjemny gwizd z suba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Koledzy Inspire'owcy, zluzujcie z basami bo to naprawde niezdrowe! Ja juz troche przygluchlem od tego napierdalacza pod biurkiem... :cry: Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Jak bedziemy gluchnac to wtedy sie wyciszy basy, a tak to nie chce się co chwilę nurkować pod biurko :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...