KAMILcom Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) do mnie też dziś doszedł :] od Dema @Kean też tak myśle [; Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Moze mi ktos powiedziec jaki gwint ma ta najdluzsza srubka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqiulino Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie kumam, one są takie same wszystkie :P wygląda na M3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie kumam, one są takie same wszystkie :P wygląda na M3. No tak, ale masz jeszcze srubki, ktore skrecaja caly blok :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Sorki, że odgrzebuję stary temat, ale nie chciałem zakładać nowego. Czy ktoś z was wie czy złączki Feser 10/16 zmieszczą się na tym bloku obok siebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Nie zmieszcza sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 W takim bądź razie jakie maksymalnie wejdą, 10/13? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 10/13 Koolance'a nakrętki zazębiają sie z sobą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 podobno w całej eu już ich nie ma z tego co rozmawiałem z kolesiem z angela panowie z D-teka nie odbierają tel a zamówienia z lutego jeszcze nie doszły :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 juz są http://angela.pl/p5182,d-tek-fuzion-v2-1366.html http://angela.pl/p5183,d-tek-fuzion-v2-775.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Pewnie, że są już od roku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...