plwr Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 witam mam problem w wyborem płyty . nie wiem którą wybrać , która lepsza ,wydajniejsza .bardzo prosze o pomoc. zastanawiam się nad Asus ROG Commando ale już sam nie wiem :sad: za odpowiedz z góry dziękuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a Abit Quad GT ? Musi być Asus czy inne mobasy też wchodzą w grę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Jeśli z tych dwóch to Commando - dlx jest za bardzo problemowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plwr Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A gdyby mogły być inne to jakie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...