Shenlong Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Zastanawiam się nad tym programem p2p, ale spotkałem się różnymi opiniami, jedni twierdzą, że jest czysty inni, że to jeden wielki spyware jak kaza. Jest jakaś specjalna strona gdzie można dowiedzieć się czy dany program jest czysty czy zasyfiony ? Wrzuciłem instalkę na http://virusscan.jotti.org/ AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found Generic.Malware.SFN!prng.74D79B7C ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez Shenlong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Z jednej strony to tylko jeden antywirus, więc mogła zajść pomyłka - to się zdarza. Z drugiej strony (o ile mi wiadomo) BD to jeden z najlepszych AV pod względem wykrywalności - gdzieś ostatnio taki pokaźny test widziałem i był w czołówce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ares z tego co zauważyłem potrafi zapchać połączenie wysyłając baaardzo duże pakiety. Nie możesz po prostu używać bardziej cywilizowanego klienta p2p, np. emule? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 oba tak samo źle ściagają ;p ares jest czysty bo mój brat nim ściąga (nie wiem po co ale cóż...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 To źle sprawdzałeś bo ma w sobie syf. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) To źle sprawdzałeś bo ma w sobie syf. :)Może jakies info ? Nigdy nie słyszałem, że są z nim problemy. Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez demisen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja bym sobie dał z tym spokój. Ares to syf. Lepszy BS Pro i Emule. Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 i tak lepsze są torrenty ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...