Art-72 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam Mam problem ze skanerem HP 2300c. :mur: Mianowicie przy próbie skanowania przez HP Director czy przycisk na skanerze pojawia się komunikat: "Wystąpił błąd podczas próby połączenia się z urządzeniem skanującym. Sprawdź, czy urządzenia jest właściwie podłączone i ponów próbę" Wiem że urządzenie jest prawidłowo podłączone bo w moich WinXP systemowy Kreator skanera skanuje prawidłowo. Czy ktoś może wie czy jakoś można temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solex Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam Mam problem ze skanerem HP 2300c. :mur: Mianowicie przy próbie skanowania przez HP Director czy przycisk na skanerze pojawia się komunikat: "Wystąpił błąd podczas próby połączenia się z urządzeniem skanującym. Sprawdź, czy urządzenia jest właściwie podłączone i ponów próbę" Wiem że urządzenie jest prawidłowo podłączone bo w moich WinXP systemowy Kreator skanera skanuje prawidłowo. Czy ktoś może wie czy jakoś można temu zaradzić? re: niech to, szlag :mur: mam ten sam problem, prawdę mówiąc sam już nie wiem co czynić. Chyba w.....lę ją przez okno, bo mam już dość z nią kłopotu, głównie z w/w problemem. Z jednej strony szkoda by było bo jest nowa z drugiej zaś kłopoty z instalacją a przede wszystkim - skanerem. Już chyba ze czwarty raz instaluje i cały czas to samo :mur: Nie mam bladego pojęcia dlaczego tak się dzieje :angry: solex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...