Jacek' Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Bardzo proszę o pomoc przy dokonaniu wyboru pomiędzy tymi dwiema kartami graficznymi: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...732&katid=5 http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...243&katid=5 Będzie śmigać na E4400 i Asusie P5N E-SLI Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Miałem ten sam dylemat i chyba biorę Galaxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 co tu duzo pisac, galaxy jest karta lepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 @ Autor kupiłeś CPU i mobo już ? Cpu do podkręcania się nie nadaje, płyta może paść ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek' Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Nie kupiłem jeszcze, ale skłaniam się ku temu. Dlaczego się nie nadaje? Różne opinie o tym procku czytałem;) I mam jeszcze pytanko odnośnie RAM`u - czy lepiej wziąć 2GB, ale 667 czy 1GB, ale 800 i ewentualnie później dokupić kolejne 800? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Z tych 2 kart to Galaxy Co do reszty zestawu e4400 Abit AB9 I mam jeszcze pytanko odnośnie RAM`u - czy lepiej wziąć 2GB, ale 667 czy 1GB, ale 800 i ewentualnie później dokupić kolejne 800?2Gb 667 oczywiście :) Ile masz kasy na ramy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Z tych 2 kart to Galaxy Co do reszty zestawu e4400 Abit AB9 2Gb 667 oczywiście :) Ile masz kasy na ramy ?? mam do sprzedania grafe jak w sigu, caly komp idzie pod młotek wiec jak coś wal na pw. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...