RafalB Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 przepraszam za ten temat ale na allegro nie ma prawdziwych zapaleńców tylko ludzie kturzy poza nvidią niczego nie widzą ,przejdę do sedna. mam do opchnięcia kyro 1 Herculesa +najnowsze sterowniki i pare bajerów cena to ok 150 zł czy był by ktoś zainteresowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 przepraszam za ten temat ale na allegro nie ma prawdziwych zapaleńców tylko ludzie kturzy poza nvidią niczego nie widzą ,przejdę do sedna. mam do opchnięcia kyro 1 Herculesa +najnowsze sterowniki i pare bajerów cena to ok 150 zł czy był by ktoś zainteresowany Jak na moje oko to slono sobie liczysz za to "cacko", za taka kase raczej nie znajdziesz nabywcy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 mogę obniżyć cenę do 129 zł czy będzie ktoś zainteresowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Chyba oddaj Owsiakowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 bez żartów bo ten kyro na twoim procku będzie na pewno szybszy od mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...