-talib- Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Super widomośc:Mamy z Ukrainą mistrzostwa Europy w piłce nożnej!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Panowie wygraliśmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 To mamy 5 lat na przygotowania. Polska stanie się jednym wielkim placem budowy dróg i stadionów piłkarskich. Dobrze się stało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Tylko się cieszyć. Wreszcie będzie się musiało skończyć gadanie o stadionach a zacznie się je budować. Bylebyśmy nie wtopili i nie spaprali czegoś ;> A i Romek G. się ucieszy - u Niemców 9 miesięcy po mundialu są rekordowe ilości urodzeń młodych germańców, może u nas też ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 To mamy 5 lat na przygotowania. Polska stanie się jednym wielkim placem budowy dróg i stadionów piłkarskich. Dobrze się stało :) nie dobrze, tylko bardzo dobrze :) jest to wielka szansa dla Polski :) mam nadzieję, że tego nie zwalimy pozdro ps marco kto był pierwszy ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 cavarr: byłeś minimalnie później - przy łączeniu tematów invision bierze jako post #1 wcześniejszy (co do sekundy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jick Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) No to teraz co miesiąc będę sobie odkładał parę złotówek na bilety :grin: A potem tylko czekać na wiadomośc czy mi przyznają bilety czy nie hehe. PS. Cos mi godzina na forum sie nie zgadza z obowiązującą :) Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez jick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A i Romek G. się ucieszy - u Niemców 9 miesięcy po mundialu są rekordowe ilości urodzeń młodych Germańców, może u nas też ;>Czy aby do końca Germańców? ;] No to teraz co miesiąc będę sobie odkładał parę złotówek na bilety :grin: A potem tylko czekać na wiadomośc czy mi przyznają bilety czy nie hehe. PS. Cos mi godzina na forum sie nie zgadza z obowiązującą :) Zepsułeś forum. Dostajesz trzydzieści lat ZHP* za karę. :razz: Zerknij w ustawienia swego profilu. Może masz coś nie tak. Moje ustawienia: Na nich działa dobrze. * ZHP - przeprowadzanie staruszek przez ulicę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zobaczcie co się dzieje z indeksami giełdowymi: www.gpw.pl A było tak sennie .... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lionheart Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Wreszcie, koniec ery moherów w Polsce, niech żyje piłka nożna!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Mam pytanie - czy ktos może dzisiaj widział polskich emigrantów (tych "u nas w anglii"), którzy na codzień zarzekają się jak to ich kraj jest do d*py? :P Czy owi rodacy wybierają się może na Euro 2012? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ludzie z EUFA to jak widac nieźli jajcarze;] Jakoś nie chce mi sie wierzyc, ze zdązymy zbudowac to co mamy zbudowac, ale mam nadzieje, ze nie trzeba bedzie odwołac Euro z powodu braku stadionow ;) :lol: . Moze sie sie skompromitujemy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Jak co to otworza na nowo stadion X-lecia [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ludzie z EUFA to jak widac nieźli jajcarze;] Jakoś nie chce mi sie wierzyc, ze zdązymy zbudowac to co mamy zbudowac, ale mam nadzieje, ze nie trzeba bedzie odwołac Euro z powodu braku stadionow ;) :lol: . Moze sie sie skompromitujemy;]spokojnie spokojnie :) Uefa to nie organizacja charytatywna i jeśli przyznała nam Euro to musiała mieć ku temu solidne argumenty za. Pomyślcie co będzie później - jakiś finalik LM czy też Pucharu UEFA - sweeeeeeeet :) Damy rade.... musimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Dzisiaj dzień Polski (oraz Ukrainy)! Teraz tak patrze na tvn24 i pokazują giełde... brak mi słów. ;o No ale rzeczywiście budowa stadionów, hoteli itp. odzwierciedli się również w perspektywie późniejszych lat. Nic tylko pogratulować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3maniak Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Przed chwilą wstałem i... zatkało kakło. Myślałem ze sie skonczy tak jak z Zakopcem(0 głosów). Trzeba bezdie jechac na mecz, moze na nie jeden. Jeszcze 5 lat a ja juz o biletach myśle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Przede wszystkim to dostaniemy prawie 40* miliardow od UE, jednak czy damy rade je sensownie i skutecznie wydac to juz nie byłbym taki pewny. Potrzebujemy nowych autostrad (o drogach szybkiego ruchu nawet nie wspominam ;) ), linii kolejowych, lotnisk, hoteli, no i stadionow. Przydałoby się tez metro w Wawie rozbudowac. To wszystko w niecałe 5 lat - ciekawie bedzie;] EDIT: *W te onetowe 40 miliardow tez nie wierze :lol: . Pewnie bedzie ze dwa razy mniej. Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=...ArticleId=39822 projekty stadionów dla tych co nie widzieli... wygląda imponująco... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Obiekty na terenie/w pobliżu stadionu: - kompleks gastronomiczny (restauracje i bary) - hotel - powierzchnia handlowo-usługowa Znaczy sie ze za 7 lat bede tam mogl kupic skarpetki od Wietnamczykow i DVD od Gruzinow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No to panowie - wypijmy za ten sukces . @ AndyN Widzę , firmy budowwlane ( Polimex ,Mostostal itp ) ostro idą do góry - wzrosty od 10% do nawet ~ 25 % , firmy turystyczne też idą w górę - np. Orbis o ponad 10% - i to się stało w ciągu kilku minut . @ Und3r Raczje nie był bym taki sceptyczny , skoro potrafią w czasie poniżej 2 lat wybudować jakieś centrum handlowe ( np. Silesia City Center , Gliwickie Forum i Arena ) to w ciągu 5 lat powinni sobie poradzić z budową stadionów , zwłaszcza zę będzie na to kasa - łacznie mamy podbno dostać 47 mld Euro ( na stadiony , inwestycje drogowe - modernizacje i budowy nowych dróg , modernizacjcje szlaków kolejopwych i taboru , rozbudowa portów lotniczych i baz hotelowych ) Mam tylko nadzieję że nasi piłkarze się spiszą i nie skompromitują się tak jak w zeszłym roku w Niemczech . Oczekuję conajmiej wyjścia z grupy . Jestem tylko ciekaw dlaczego Chorzów i Kraków znalazły się na liście rezerwowej a nie głównej . Przecież mamy na dzień dzisiejszy jako jedyni bezpośrednie połaczenia ( Kraków - Chorzów - Wrocław = A4 wraz z DTŚ i fragmentem A1 który powstanie do 2012 roku ) . Mamy dwa dosyć duże lotniska ( chyba tylko Okęcie może z nimi rywalizować ) - Krakowiskie Balice i Pyrzowice na Śląsku . Aglomeracja Śląska liczy prawie 3,5 mln ludzi , zadna inna aglomeracja nie ma tyle . Widać że PiS się mści za przegrane wybory . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Przy naszej korupcji i przekretach... Zeby nie skonczylo sie tak, ze zblaznimy sie przed calym swiatem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Wez tylko pod uwage ze centra handlowe powstaja z gotowki wlascicieli (najczesciej osob prywatnych) W przypadku kasy od UE duzo osob moze na nich lape polozyc zanim zostana w cos zainwestowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Przede wszystkim to dostaniemy prawie 40* miliardow od UE, jednak czy damy rade je sensownie i skutecznie wydac to juz nie byłbym taki pewny. Potrzebujemy nowych autostrad (o drogach szybkiego ruchu nawet nie wspominam ;) ), linii kolejowych, lotnisk, hoteli, no i stadionow. Przydałoby się tez metro w Wawie rozbudowac. To wszystko w niecałe 5 lat - ciekawie bedzie;] EDIT: *W te onetowe 40 miliardow tez nie wierze :lol: . Pewnie bedzie ze dwa razy mniej. Chińczycy nie takie rzeczy wyprawiają :D Polak ma być gorszy? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Chińczycy nie takie rzeczy wyprawiają :D Polak ma być gorszy? ;)Szykuje nam sie niezły test powiedzienia "Polak potrafi";]] Może jeszcze wygramy :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie mogą spier... tego poprostu. Wszystko się odbędzie,wierze w to.ME dla Polski i Ukrainy niepowtarzalna szansa pod każdym względem. Listek znowu będzie nie do ruszenia <_< i troche martwi mnie nasze piłkarskie bagienko ale dzięki ME musi sie to zmienić. Ciesze się ,że jednym z miast organizujących impreze jest mój ukochany Danzig :D i nie będe miał daleko na stadion (może Lechijka go przejmie? :D ). PZPN mam nadzieje znowu nie będzie robił wałków na biletach jak to było z ostatnim mundialem... Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez -talib- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 aż mi dziura w skarpecie wyskoczyła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Imo komentarz zbędny :P :P ;D ;p ;p ;p :ploom: :banana: :banana: :banana: :banana: YEAH to bedzie to :P. Juz zbieram kase na bileciki :P. A teraz moje hasło ;o Razemmożemywięcej #################### #################### #################### #################### #################### #################### #################### #################### #################### #################### #################### #################### #################### #################### #################### #################### ;p Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Mamy dwa dosyć duże lotniska ( chyba tylko Okęcie może z nimi rywalizować ) - Krakowiskie Balice i Pyrzowice na Śląsku . Aglomeracja Śląska liczy prawie 3,5 mln ludzi , zadna inna aglomeracja nie ma tyle . Widać że PiS się mści za przegrane wybory . Poznan tez nie glosowal na PiS, a jest na glownej liscie. Widocznie Krakow nie zlozyl zbyt dobrej oferty organizacji, wiec przewazyly argumenty merytoryczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Kraków jest na liście rezerwowej ze względu na "kibiców". Pamiętacie co było w meczu Arka-Wisła?? Kibice pobili piłkarzy... Chorzów powinien być jednym z głównych stadionów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Bardzo mnie ucieszyła ta wiadomość i liczę na to, że oprócz dobrego widowiska piłkarskiego za 5 lat Polska będzie mogła pochwalić się stadionami na Europejskim poziomie. Oby to było bodźcem do działania w kierunku stadionów, dróg, etc. Nie rozumiem po co ktoś pisze, że całe przygotowawcze przedsięwzięcie ma się nie udać ze względu na rząd i korupcję. Przecież to będą pieniądze z konkretnym przeznaczeniem i wszyscy będą chcieli wiedzieć co się z nimi dzieje- będą patrzeć sobie na ręce bardziej niż zawsze. No i sam fakt, że raczej nikt nie chce międzynarodowej afery. Czego chcieć więcej? Żeby Polska była sama w stanie zorganizować takie ME bez drugiego kraju ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « @ AndyN Widzę , firmy budowwlane ( Polimex ,Mostostal itp ) ostro idą do góry - wzrosty od 10% do nawet ~ 25 % , firmy turystyczne też idą w górę - np. Orbis o ponad 10% - i to się stało w ciągu kilku minut . Cieszę się również i z tego, bo wczoraj zdążyłem wskoczyć w Żurawie. Liczyłem po cichu, że coś z tego Euro może wyjśc, więc teraz to już zysk zrealizowany ;] Nie można być zbyt zachłannym, bo przed zamknięciem te wzrosty się już raczej dziś skurczą. A z turystycznych znacznie lepiej niż Orbis zachowuje się Warimpex, przede wszystkim stabilniej rośnie, gdy Orbis już lekko w dół. Z resztą... to chyba nie o giedzie temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...