Rikki Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 A tam gdzie będziesz nie będą mecze transmitowane w publicznej telewizji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) No obadam tą stronkę. Rikki gdyby to były MŚ to owszem, bo akurat dwa lata temu z tym nie było problemu. Kanada ... Tam raczej piłka nożna jest mało popularna, a co dopiero imprezy typowo Europejskie. Cóż liczę że nie będzie z tym problemu. A może ktoś na WeebTV będzie nadawał TVP Sport. Bo ogolnie jest w kategorii NIENADAWANE, ale tak jest już od początku jak poznałem tą stronkę. Czyli długo. Swoją drogą jakość programów na prawdę dobra i fajnie by było obejrzeć w takiej jakości mecze naszej reprezentacji i te najważniejsze. W zasadzie to wszystkie, bo długo będe tam siedział. : Edytowane 13 Maja 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) Devil, może ta strona Ci się przyda - FREE HDTV LIVE STREAMING - STRONA PRZESTAŁA BYĆ TYM CZYM BYŁA [ ; Edytowane 14 Maja 2012 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Devil, może ta strona Ci się przyda - FREE HDTV LIVE STREAMING :blink: :blink: :blink: Co ta strona z tego ma? I jak to jest że za darmo? Masakra jakaś. Zajebista jakość i płynność! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 No niestety ale tu u mnie teraz chodzi to tragicznie. Strona się ładuje strasznie długo. Kanaly to samo. Widać UPC to kaszana jednak jeśli chodzi o internet na świat. Bo zakładam że strona i serwery pewnie są gdzieś daleko. Wczoraj wieczorem też sprawdzałem i to samo. Jeden kanał udało mi się włączyć z wyłaczonym HD i co chwile się buforowało. Tragedia. No ale może w Kanadzie u mojej siory to będzie lepiej śmigać. Szkoda by było przegapić taką imprezę. Jak nie to pozostaje liczyć na Weeb.tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Na wikipedii piszą, że prawo do emisji mistrzostw w Kanadzie wykupiły dwie stacje: TSN i RDS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Devil, może ta strona Ci się przyda - FREE HDTV LIVE STREAMING dobra, a jak z tego korzystać :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Na wikipedii piszą, że prawo do emisji mistrzostw w Kanadzie wykupiły dwie stacje: TSN i RDS. Zapamiętam. Może akurat będę miał do obejrzenia któryś z tych kanałów. Edytowane 14 Maja 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 dobra, a jak z tego korzystać :D? Właśnie ta stronka u mnie znikła. Pojawia sie teraz jakieś Futubox Reseller. WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 U mnie też już nie działa, heh - to było za piękne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Pewnie jakaś reklama lub co innego. TSN to raczej dosć popularna stacja. Jak byłem 2 lata temu to chyba nawet moja siostra miała je na dekoderze. Szukałem na ich stronie jakies info o tych transmisjach czy to wszystkie mecze czy tylko najważniejsze. Oni tylko w ten Hokej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Devil Twój problem się rozwiązał, Eurosport ma prawa do transmisji Euro 2012. Właśnie na ich kanałach będę oglądał mecze bo komentatorzy piłkarscy w TVP musieliby się dostawać promem kosmicznym by osiągnąć poziom tych z Eurosportu/n-Sportu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Devil, może ta strona Ci się przyda - FREE HDTV LIVE STREAMING - STRONA PRZESTAŁA BYĆ TYM CZYM BYŁA [ ; Właśnie byłem na tej stronie i... działa, jak na razie działa [ ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 No i w Rogers (siec TV) maja TSN takze jest niezle. Teraz tylko czekac na pierwsze mecze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz.Sz Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 No, Panowie. Jeszcze kilka godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 I pierwszy lomot... Stawiam 2-0 dla Grecji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Nie spodziewam się żadnego niesamowitego wyczynu po naszej reprezentacji, niemniej może jeszcze nas zaskoczą. Pożyjemy, zobaczymy. BTW> jonathan, od ~miesiąca nie zdarzyło mi się zawinąć do centrum - jak to to teraz wygląda? Spore utrudnienia w ruchu/korki? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz.Sz Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ja moze tak bardziej realnie. 1:1 i w ostatniej minucie bedziemy mieli karnego na 2:1. Nie chcę aby moje wnuki oglądały za jakies 20 lat powtorki 70/80. Smuda ma galaktyczną kadrę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 3:1 dla nas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Nie spodziewam się żadnego niesamowitego wyczynu po naszej reprezentacji, niemniej może jeszcze nas zaskoczą. Pożyjemy, zobaczymy. BTW> jonathan, od ~miesiąca nie zdarzyło mi się zawinąć do centrum - jak to to teraz wygląda? Spore utrudnienia w ruchu/korki? :P Metrem da rade sie przebic... Wlasnie wracalem i jakis Murzyn zasowal z polska flaga i darl sie w nieboglosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 I pierwszy lomot... Stawiam 2-0 dla Grecji Tyle samo odstawiam. Wiem, że dobrze by było życzyć więcej, ale nie oszukujmy się, jesteśmy najniżej notowaną drużyną na euro. W dodatku jesteśmy tutaj tylko i wyłącznie dlatego, że jesteśmy gospodarzami. Jak wyjdziemy z grupy to dla mnie będzie cud. I nawet do biedronki na zakupy pójdę, żeby wspomóc reprezentację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Jest bardzo dobrze, zaskakująco pozytywnie. Czuje się zaskoczony; moje poddasze przerodziło się w strefę kibica piwem płynącą, nawet tatko, który był sceptyczny, dołączył się do nas. Czas na drugą połowę! :D Edit (pomeczowy): Ujdzie, mogło być lepiej, ale nie jest aż tak źle :D. Czas na następny meczyk - Czechy vs Rosja, za kilkanaście minut @ my own home strefa kibica です :D . Edytowane 8 Czerwca 2012 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ja jestem w szoku... Grecja jakas taka nieobecna. Jak niee oni No i po radosci... ;/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz.Sz Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) 68:15 Mamy na kogo zwalić i kogo obwiniać!!! Jesteśmy zbawieni. edit: Ależ się wyciągnął!!! Niesamowite. edit: więcej szczęścia niż umiejętności Edytowane 8 Czerwca 2012 przez Bartosz.Sz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Jak dalej Polacy będą grali z takim zaangażowaniem, to strach pomyśleć co będzie podczas kolejnych meczów. Normalnie w drugiej połowie nogi wrosły im w [gluteus maximus]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Trener dyzma mial oko do bramkarzy zamiast pewnego boruca wzial szczescnego ktory to mial dzis mecz zycia :D Z grupy na pewno nie wyjdziemy :D Z rosja w plecy w czechami remis to max co moze byc :D i po euro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Sensacja nie ? :) Przynajmniej mamy gola otwarcia i oczywiście niezawodny "lewy". ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Miało być ładnie, wyszło jak zwykle. Ale przynajmniej nie przegraliśmy, więc nie najgorzej, chociaż niewiele brakowało. A czemu Smuda nie zrobił żadnych zmian, nie mam zielonego pojęcia... Edit: od kogo dostajemy w de w następnej kolejności i kiedy? Ruscy czy Czesi? Edytowane 8 Czerwca 2012 przez Micky92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Pierwsza połowa była bardzo dobra, nic nie jest stracone. Świetnie w mecz wszedł Tytoń, trzeba mu to oddać. Szkoda, że w drugiej połowie brakowało koncepcji na atak i konsekwencji w próbowaniu skrzydłami (bo przecież byli bardzo groźni w tym elemencie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Technicznie to nasi sie znowu nie wykazali niecelne podania to standard , polowe meczu grali chyba w trybie slot motion jak wyjda z grupy to bedzie wielkie wydazenie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...