860lacov Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Podepnę się pod temat. Chcę kupić słuchawki do mojego p990i i tak: 1) Czy HPM-82 będą kompatybilne z moim telefonem? 2) Czy HPM-82 także są podrabiane? znalazłem takie: HPM-82 3) Jeśli HPM-82 mają nie działać z p990i to kupie HPM-70. Czy te: HPM-70 będą dobre? W razie gdybyście mogli mi polecić słuchawki z innych aukcji to dodam, że interesują mnie tylko oryginały i najlepiej z odbiorem w Warszawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Własnie padły mi moje HPM 62 w k800i (tak to jest jak się spi w słuchawkach ;D) i zastanawiam się nad kupnem nowych. Lepiej wybrać HPM70 czy przejściówka + EP 630? Duzo traci się na jakości dzwieku przez taka tania przejsciowke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Straszny zastój w temacie widzę :] Czy ktoś by napisał co kupić do C902i? Nie chce żadnych przejściówek + alt słuchawki, tylko standardowe, które na wszystkich tańszych aukcjach rozpłynęły się :D Najtańsze widzę za już za 6.99zł - oryginały !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Straszny zastój w temacie widzę :] Czy ktoś by napisał co kupić do C902i? Nie chce żadnych przejściówek + alt słuchawki, tylko standardowe, które na wszystkich tańszych aukcjach rozpłynęły się :D Najtańsze widzę za już za 6.99zł - oryginały !? zobacz ceny w sklepie se i odpowiedz bedziesz mial sam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) W końcu kupiłem te: http://allegro.pl/item430733210_oryginalne...0_vat_w_wa.html Nawet jeśli to najgorsze chińskie podróby - i tak grają lepiej od seryjnych. Polecam wszystkim niezdecydowanym. To pierwsze słuchawki (oprócz moich dużych Fillipsuff), które zagłuszają tramwajowe odgłosy. Tak wiem - dokanałowe to dokanałowe. I fakt niech pozostanie faktem. // archiwum :] A czy takie da się w ogóle podrobić? http://allegro.pl/item420782555_hpm_82_bli...ncja_1_rok.html Niby plastikowy blister, pilocik, zestaw gumek, no i same słuchawki. Oryginał? Nie wiem o jakim sklepie SE mówiłeś nuO3-Lzuruha, ale na Ceneo najtańsze w plastiku są za 100zł ;[ // Edytowane 25 Września 2008 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...