juno Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 w moim fsc l1310 zwariowal klawisz funkcyjny. powinien dizlac tak ze gdy go wcisne i przytrzymam wtedy moge uzywac drugiej funkcji innego klawisz np L i z funkcyjnym wtedy jest 3, ale teraz dziala dokladnie odwrotbie i musze go trzymac zeby normalnie piszac, pomocy! ktos wie jak to wylaczyc....reset nie pomaga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A nie masz czasem włączonego NumLock'a. Moim zdaniem tak jest. Powinieneś mieć możliwość wyłączenie go, pewnie któryś klawisz funkcyjny :D. Obstawiam Fn+F(któryś) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIOo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 mam taki sam problem lecz niestety nie mam na tym lapku klawiatury numerycznej :/ laptop to HP G62 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wyłącz numlocka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIOo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 pisalem przeciez ze nie mam numlocka na tej klawiaturze :/ szukalem tez opcji w biosie lecz nie znalazlem :/ podlaczylem klawiature pod USB i tam wlanczalem i wylanczalem numlocka, niestety nic nie pomoglo :/ Pomocy wieczorem Laptop idzie jako prezent pod choinke i chcial bym aby byl w pelni sprawny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIOo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 OK zrobilem ;) w BIOSie trzeba bylo wylaczyc opcje "action keys" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...