seba_999 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam. Mam taki problem. Otóż chcę sobie ustawić konto zewnętrzne na poczcie na o2, żeby nie musieć się ciągle logować na pocztę na onecie. I tu powstaje pewien problem. Otóż mój mail kończy się na op.pl (a jak wiadomo, to na onecie można mieć te same loginy tylko inne rozszerzenia - te wszystkie buziaczki itp) jednak w konfiguracji konta zewnętrznego na o2 nie podaje się rozszerzenia tylko login, hasło i serwer pop3. No dobra ustawiam wszystko tak jak ma być - login, hasło, pop3.poczta.onet.pl ale przy próbie połączenia wyskakuje błąd, że nie można sie zalogować. Hasło wpisuję poprawnie <_<. Wie ktoś jak to ustawić? PS. Jak topic w złym dziale to proszę o przeniesienie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam. Mam taki problem. Otóż chcę sobie ustawić konto zewnętrzne na poczcie na o2, żeby nie musieć się ciągle logować na pocztę na onecie. I tu powstaje pewien problem. Otóż mój mail kończy się na op.pl (a jak wiadomo, to na onecie można mieć te same loginy tylko inne rozszerzenia - te wszystkie buziaczki itp) jednak w konfiguracji konta zewnętrznego na o2 nie podaje się rozszerzenia tylko login, hasło i serwer pop3. No dobra ustawiam wszystko tak jak ma być - login, hasło, pop3.poczta.onet.pl ale przy próbie połączenia wyskakuje błąd, że nie można sie zalogować. Hasło wpisuję poprawnie <_<. Wie ktoś jak to ustawić? PS. Jak topic w złym dziale to proszę o przeniesienie :oops: nie da sie przekierowac poczty z onetu na tlen ? bylo by prosciej ... edit : przekierowanie chyba dziala tylko w platnej opcji Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) przekierowanie chyba dziala tylko w platnej opcji Własnie :angry: działa tylko w płatnej opcji... Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Nie pamietam jak to ustawielm, bo to bylo z 2 lata temu, ale u mnie dziala sciaganie listow z onetu na o2 xD Sprobuj za login dac np kowalski@op.pl . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Nie pamietam jak to ustawielm, bo to bylo z 2 lata temu, ale u mnie dziala sciaganie listow z onetu na o2 xD Sprobuj za login dac np kowalski@op.pl . Działa :D. Wielkie dzięki adamski8 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...