tomcyk Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Mnie brakuje słów.......mecz na bardzo wysokim poziomie....a w dodatku wynik otwierajacy droge ....dający b.dużą szanse:) GRATULUJE calej WIŚLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Całe szczęście, że strzelili tego pierwszego gola. Podbudowało icg to troche :) Całkiem inaczej wyobrażałem sobie ten mecz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Przyznam sie iz bylem wczoraj b. mile zaskoczony wynikiem :twisted: :twisted: oby tak dalej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 juhuuuu :mrgreen: Meczyk był super, oby tak w rewanżu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Grali swietnie. Oby tak dalej. PS Strasznie mi duzo piwa poszlo w trakcie tego meczu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 i znow zlodna nadzieja :)) przecie Ci biedole w pilce potrafia wszystko spieprzyc, zreszta kazdy wie jaka jest pl pilka wiec moim zdaniem to jest 1dyne co im sie fartlo, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 xad czy ty jestes moze z warszawy???????????hehehehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 xad czy ty jestes moze z warszawy???????????hehehehhe To pewnie fanatyk Cracovii :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 wspaniale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraju Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Mnie też się podobał ten mecz Wisła jest już w połowie ćwiercifinału UEFA :P chętnie bym poszedł na mecz w Krakowie ale troszke drogie będą bileciki a ty XAD uspokuj się Wisłą Is The Best :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 cudownie hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 hehehe no panowie maczyk byl super a co do rewanzu to mysle ze wygraja nawet remis daje im awans:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 hehehe no panowie maczyk byl super a co do rewanzu to mysle ze wygraja nawet remis daje im awans:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP hehe nie do konca przy remisie 3:3 bedzie dogrywka/karne a przy remisie 4:4 i wyzszym wchodzi Lazio :) no ale 0:0, 1:1, 2:2 ... dobre dla Wisly ;) :!: WISŁA RULEZZ :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Wisla gora i juz - a u siebie napewno nie przegraja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 4:1 w krakowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 no no no patrzylem ze zdziwieniem jak wisla grala mysle ze w krakowie bedzie gdzies 3:2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 nie lubie pilki ale ta druzyna moze wyysoko zajesc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Wisła pokazała klase, byle tak dalej, a puchar trafi do krakowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Co tu dużo mówić Wisła miała wiecej szczęścia niż rozumu. Bramkarz Lazio zagrał poniżej wszelkiej krytyki. A po za tym dwa karne :wink: to mówi samo za siebie. U siebie Wisła nie wygra poprostu Lazio było zbyt pewne siebie teraz tak nie bedzie i Wisła dostanie po d..pie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 rozumiem ze te cyferki w temacie to dzielniki nie?!?!? no a moze co innego ...kurde ja na bakier ze sportem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 znajac zycie to pewnie wisla dostanie w tylek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 znajac zycie to pewnie wisla dostanie w tylek... o czym ty mówisz, właśnie znając życie to wisła dokopie lazio, też mówili, że wisła nie ma szans z Parmą i co, w rewanżu 4:1, później to samo z shalke i teraz kolej na lazio, LUDZIE BĄDŹCI OPTYMISTAMI!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomgoo Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Swietnie Wislacy zagrali! Myśle że rozgromią Lazio na Krakowskim stadionie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 no byle w rewanżu byli bardziej skuteczni (strzelali na bramke z 6 razy i [gluteus maximus], lazio - 1 kontratak = 1 gol na koncie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Ciesze sie ze zremisowali, ale nie chcialbym zeby powtorzylo sie to co w tamtym roq z legia: u siebie 1:1 a tam 0:6..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Wisła wygra, ja w to wierzę. Szkoda że bilety takie drogie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Wisłą jest najlepsza Wygra 4:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 4:1 w krakowie :D :arrow: jestem za :) meczyk byl ciekawy, oby w krakowie byl jeszcze ciekwaszy i przede wszystkim wygrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 cos mi sie wydaje, ze jak wiselka przejdzie lazio to czeka na nia final :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Wisła wygra, ja w to wierzę. Szkoda że bilety takie drogie :( Ja i tak bym nie poszedl, pewnie bedzie dym, a ja kibolem nie jestem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...