SanDiego Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Mobo.pl istnieje od 2005 roku, a został założony przez dwóch lubliniaków - znanego na PurePC majkela84 i Spidera. Po kilku miesiącach dołączyłem do nich ja - SanDiego. W marcu b.r przenieśliśmy się na nowy serwer, zmieniliśmy CMS i design (pozostawiam go Waszej ocenie). Obecnie planów mamy dużo. Naszą domeną są artykuły, świeże newsy; dla nas najważniejszy jest czytelnik. Nasza redakcja rozrasta się, pojawiają się nowi użytkownicy, z czego bardzo się cieszymy. Liczymy także na Wasze wsparcie. www.mobo.pl Pozostaje mi tylko zaprosić do rejestrowania się i aktywnego uczestnictwa :) Pozdrawiam Edytowane 14 Czerwca 2007 przez STOGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ładnie i przejrzyście. Mi się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ładnie i przejrzyście. Mi się podoba :)Cieszę się że Ci się podoba :) Czekam na dalsze opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 1) Dlaczego wybrałeś forum wbudowane w PHP-Fusion ? 2) Skąd masz taki fajny theme ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Forum na razie zostaje to, ponieważ nie chcemy przerostu formy nad treścią... Jak serwis się rozwinie i to forum okaże się zbyt ubogie, to w każdej chwili można je zmienić... Theme powstał na potrzeby Mobo.pl Ciesze się, że Ci się podoba :) ps. Zapraszamy do rejestracji w serwisie i dyskusji na forum... Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez lspider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Mnie również się podoba ładnie i przejrzyście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 @Venom, masz link do skórki ;) http://themes4.php-fusion.pl/index.php - wybierz DAJ_Glass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wszystko na miejscu, przejrzyście. Prosta szata graficzna, lay także [w końcu CMS]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 moze i fajne.. ale.. wlazłem z download a tam pustki.. wlazłem w galerię... historia sie powtórzyła... Doprawdy nie wiem po co tworzy się działy w których nic nie ma... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 moze i fajne.. ale.. wlazłem z download a tam pustki.. wlazłem w galerię... historia sie powtórzyła... Doprawdy nie wiem po co tworzy się działy w których nic nie ma... :> Oba działy istnieją... w downloadzie znajduje się sporo ciekawych plików, a w galerii miedzy innymi zdjęcia z ostatnich targów w Lublinie... Rozwiązanie problemu jest jak zawsze banalne... wystarczy się zalogować... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 A jak sie zalogowac? Nie widze nigdzie podanej nazwy użytkownika i hasla :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Wpisując dane do formularzyka po lewej stronie? Rejestracja działa, więc w czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 W tym ze nie kazdy chce zakladac konto? Jak sie robi działy, które wymagają logowania to sie tez ukrywa pozycje menu niezalogowanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Jak sie robi działy, które wymagają logowania to sie tez ukrywa pozycje menu niezalogowanym.To nie będzie motywacji do założenia konta... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Jak to mówia. Ciekawość to pierwszy stopień... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 To MOBO na gorze menu napisane w czerwieni i zolci wali po oczach i jest malo czytelne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Jak to mówia. Ciekawość to pierwszy stopień... :-PJak by człowiek nie byl ciekawy, to nadal byśmy się zastanawiali co leży za "wielkim morzem"... :-P To MOBO na gorze menu napisane w czerwieni i zolci wali po oczach i jest malo czytelne.Logo... musi się wyróżniać... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) dzwieki po najezdzie na menu - warto by jeszcze raz przemyslec czy to potrzebne (: Edytowane 29 Maja 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Szata graficzna nieustannie ewoluuje... staramy się uzyskać kompromis między ciekawym wyglądem, a funkcjonalnością... Jest kilka projektów i zobaczymy co z tego wyniknie... Dzięki za uwagi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 i tak najlepsze jet zdjęcie grila świecącego w galerii modów... Rok temu rozdawali takie na targach tuningu... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 http://www.mobo.pl/news.php?readmore=90 Cos tu nie gra. Na ORBie CPU to quad core, a Wy podaliście Core 2 Extreme X6800+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 http://www.mobo.pl/news.php?readmore=90 Cos tu nie gra. Na ORBie CPU to quad core, a Wy podaliście Core 2 Extreme X6800+ tak było w źródle z którego korzystałem pisząc newsa. Możliwe że wkradł tam się błąd :) a co do grilla to ma już ze 2 lata, a kupiłem go za grosze od kumpla i od tamtej pory wisi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) Zapraszam do lektury nowego artykułu w serwisie MOBO.pl SanDisk Sansa m240 - odtwarzacz MP3 za 100zł Aktualny spis wszystkich artykułów na MOBO.pl: Logitech X230 - minirecenzja użytkownika DFI Infinity RS482 Czujnik przepływu cieczy SF800 Nowości Google Myszka Tracer TRM - SL1 Test 3 coolerów pod AM2 - tani czy drogi? Windows Server "Longhorn" beta 3 Logitech LX 7 Cordless Optical Mouse - minirecenzja czytelnika Recenzja płyty głównej MSI K9NU Neo-V pod AM2 Szybki overview - Seagate ST3300620A 300GB Ultra ATA100 16MB SanDisk Sansa m240 - odtwarzacz MP3 za 100zł Edytowane 2 Lipca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 W tej cenie najlepszy stosunek cena/jakośc, tylko szkoda że sansy nie obsługują folderów, ale za to tagi ID3 mają dobrze rozbudowane. Mimo wszystko dźwięk świetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 i tak najlepsze jet zdjęcie grila świecącego w galerii modów... Rok temu rozdawali takie na targach tuningu... :) Jakoś brak mi zapału do modowania... a może to brak zdolności manualnych i artystycznych... a zresztą i tak ciężko będzie dorównać Bio-reaktorowi... Fajnie Ci to wyszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 bio-reaktora łatwo przebić... :) zobacz TTK 5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Chciałbym zaprosić Was drodzy użytkownicy na nową odsłonę portalu MOBO.pl 1 września ruszyliśmy z nową odsłoną! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Proponuję przemyśleć redesign bo w tej chwili są aspekty które odstraszają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Fajna stronka :) PS. Ja też Spider i z Lublina haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Zmieniliśmy parę rzeczy w funkcjonowaniu portalu, prosimy o oceny :) Jednocześnie chciałbym poinformować, że szukamy osób chętnych do współpracy do redakcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...