Ombre Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Odrazu mowie, tylko zestaw za 1,5k zł bez monitora, zestaw Sysaka jak najbardziej ok. Pisze bo dawno sie nie interesowalem nowosciami i nie chce niczego sknocic. WSZYSTKO MA BYC W JEDNYM SKLEPIE INTERNETOWYM. płyte głowna 243zł procek 253zł pamieci 180zl grafa 309zł dysk 231zl napedzi 117zł zasilka 145zł nie mam pojecia jaka buda, najlepiej to bym nie dawal zadnej heh ale wiadomo komunia to musi byc ladnie :) tak podsumowujac: poprawcie mnie jak sa bledy, ewentualnie zaproponujcie cosik innego. Z gory bardzo dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) wszystko OK wg mnie :] Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zestaw jak najbardziej OK. Nie wiem tylko czy zasiłka taka styknie, chociaż powinna... Buda jak na komunie to może być nawet jakiś elegancki Modecomik :) Ceny ok.150 zł , myślę, że styknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Może trochę wyższy model procesora? 10 latek i tak nie będzie podkręcać, chyba że, Ombre, dasz w prezencie już takiego @2,8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 styknie mu :] jak podrośnie to se podkręci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 panie Ombre, piątka z plusem na dzisiejszych zajeciach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Przecierz to dziecko :) nie patrzcie na wydajnosc o 2,5fps, czy 100 punktow w 3dmarku :) On ma poprostu na tym przyjemnie grac w "scigalki" rozumiecie ;] Dzieki za szybka reakcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 do obudowy jeszcze wentyl jakis tani na front i tyl :] BOX na procu moze zostać - w obudowie zapewne bedziesz miał tunel powietrzny :] (nie wiem czy gdzieś go nie montują :] ) reszta to juz kwestia ustawień :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ile kasy na obudowe? ja bym proponowal cos takiego: klik , tylko w Agito tego nie dostaniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Ombre, super ze zalozyles taki temat. Jestes pewny ze to najtanszy sklep w warszawie? Ja za miesiac kupuje kompa za 1,5k tez w warzawie. Uwazacie ze to dobry zestaw dla gracza? Pogram na tym w takie gry jak TDU i CSS na max detalach na 1024? Duzo drozej wyszloby z 2gb ramu? Czy tez nie ma sensu ładowac kasy w ram? Dysk wzialbym 160 gb zeby komp szybciej dzialal. Qmpel mi mowi ze im mnieszy dysk tym szybszy, to prawda? Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez RaaDeeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Widze, ze niczego nie pomylilem ;) a ostatnio sie interesowalem skladaniem kompa przy bartonie 2500 i sockecie A, hehe. Co do obudowy, jednak troszke drogie, dodatkowo widze ze agito ma slaba oferte :/ Trudno przeboleje, obudowe moge kupic osobno, ale mam na to malo gotowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dysk wzialbym 160 gb zeby komp szybciej dzialal. Qmpel mi mowi ze im mnieszy dysk tym szybszy, to prawda? :lol2: NIE :] zdecydowanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Kolega polecal, podobno swietna obudowa (z reszta gdzies na stronie ppc tez jest recka tej obudowy :P). Z reszta imho warto zainwestowac te pare zl wiecej, ew. moze Sunbeam Quarterback? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 komus sie chyba raptory ze zwyklymi 7,2k obr myla:) co do grafy to najlepsza co moze byc zestaw wypasny jakis czas temu powiedzialo by sie zeby zmienic proca na jednordzeniowego ale przy dzisiejszych cenach x2 to nie warto:) ja powiem z doswiadczenia ze takie mniejsze osobniki nie widza roznicy miedzy graniem na srednich w 800x600 a wysokich w 1024x768 zreszta na tej grafie w 1024x768 w wysokich gierki chodza az milo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Żeby docenić Sunbeam Quarterback trzeba troche podrosnąć :) Jedynym plusem dla dzieciaka będzie okno w budzie. Lepszym wyborem będzie ostatnie odkrycie @Svende, czyli Yesico Gladiator: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=229728&st=30# Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez ainaruth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Panowie, szybka decyzja. Osobiscie wydaje mi sie ze te 350W moze byc troche za malo, nie lepiej kupic cos 400W albo wiecej? Podajcie jakies linki z allegro, co sadzicie o tym? chieftecu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 nie bedzie za malo do TEGO zestawu. Ale jesli w przyszlosci inna grafe planujesz wlozyc to proponuje cos mocniejszego kupic :) ze swojej strony jak zwykle polece HuntKey hk-350ap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) :lol2: NIE :] zdecydowanie ;] Hmm, to zalezy od dysku. Np. taki Hitachi 7k160 160GB z 1 talezem jest szybszy niz t7k500 250GB/400GB (taleze 125GB), a nawet w niektorych testach minimalnie od 320GB (taleze takie same 160GB). Poza tym jest cichszy i kapke mniej pradazerny ;) Jak ktos nie potrzebuje duzego, albo tylko na system/soft, to akurat :) Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...