Skocz do zawartości
Ombre

Komunie Coraz Blizej :/

Rekomendowane odpowiedzi

Odrazu mowie, tylko zestaw za 1,5k zł bez monitora, zestaw Sysaka jak najbardziej ok.

Pisze bo dawno sie nie interesowalem nowosciami i nie chce niczego sknocic.

WSZYSTKO MA BYC W JEDNYM SKLEPIE INTERNETOWYM.

płyte głowna 243zł

procek 253zł

pamieci 180zl

grafa 309zł

dysk 231zl

napedzi 117zł

zasilka 145zł

nie mam pojecia jaka buda, najlepiej to bym nie dawal zadnej heh ale wiadomo komunia to musi byc ladnie :)

tak podsumowujac: poprawcie mnie jak sa bledy, ewentualnie zaproponujcie cosik innego.

Z gory bardzo dziekuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ombre, super ze zalozyles taki temat. Jestes pewny ze to najtanszy sklep w warszawie? Ja za miesiac kupuje kompa za 1,5k tez w warzawie. Uwazacie ze to dobry zestaw dla gracza? Pogram na tym w takie gry jak TDU i CSS na max detalach na 1024? Duzo drozej wyszloby z 2gb ramu? Czy tez nie ma sensu ładowac kasy w ram? Dysk wzialbym 160 gb zeby komp szybciej dzialal. Qmpel mi mowi ze im mnieszy dysk tym szybszy, to prawda?

Edytowane przez RaaDeeK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, ze niczego nie pomylilem ;) a ostatnio sie interesowalem skladaniem kompa przy bartonie 2500 i sockecie A, hehe.

Co do obudowy, jednak troszke drogie, dodatkowo widze ze agito ma slaba oferte :/ Trudno przeboleje, obudowe moge kupic osobno, ale mam na to malo gotowki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komus sie chyba raptory ze zwyklymi 7,2k obr myla:)

co do grafy to najlepsza co moze byc zestaw wypasny

jakis czas temu powiedzialo by sie zeby zmienic proca na jednordzeniowego ale przy dzisiejszych cenach x2 to nie warto:)

ja powiem z doswiadczenia ze takie mniejsze osobniki nie widza roznicy miedzy graniem na srednich w 800x600 a wysokich w 1024x768

zreszta na tej grafie w 1024x768 w wysokich gierki chodza az milo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby docenić Sunbeam Quarterback trzeba troche podrosnąć :) Jedynym plusem dla dzieciaka będzie okno w budzie.

Lepszym wyborem będzie ostatnie odkrycie @Svende, czyli Yesico Gladiator:

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=229728&st=30#

Edytowane przez ainaruth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol2:

NIE :] zdecydowanie ;]

Hmm, to zalezy od dysku. Np. taki Hitachi 7k160 160GB z 1 talezem jest szybszy niz t7k500 250GB/400GB (taleze 125GB), a nawet w niektorych testach minimalnie od 320GB (taleze takie same 160GB). Poza tym jest cichszy i kapke mniej pradazerny ;) Jak ktos nie potrzebuje duzego, albo tylko na system/soft, to akurat :)

Edytowane przez ridczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi