CriXu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam Mam laptopa z wyjsciem TV-OUT ktorego chcialbym podlaczyc do TV. Kupilem 2 kable (przez przypadek - do tego 2 rozne) i jakbym nie podlaczyl mam problem z ostroscia obrazu oraz dzwiekiem. Obraz jest niewyrazny a dzwiek delikatnie harczy. Mam tez podlaczona wieze do PC i dzwiek gra bardzo dobrze i czysto. Czy ktos wie co musze ustawic i jak?? Czy to cos z laptopem czy TV??? A moze kabel?? (TV odpada poniewaz sprawdzalem na 2, jednym z nich byl jakis stary TV z Euro a drogim LCD TV) i identyczna sytuacja (kiepski obraz i dzwiek). Zastanawiam sie nad tym czy to nie czasem kabel, ale znowu mam 2 rozne (jeden najwyzszej jakosci a drugi taki za 10zeta, jeden z nich dlugosci 2,5m a drugi 7m). Czy moglby mi ktos pomoc??? Pozdrawiam Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Standard wyjścia TV-out nie pozwala na uzyskanie większej rozdzielczości niż 720x576. Więc pewnie zła ostrość jest przez rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ahhhhh no tego nie wiedzialem :( zmienialem rozdzielczosc co prawda ale na nie mniejsza jak 1024x768 :P w takim razie jak tylko znajde chwilke sprawdze jak bedzie dzialalo przy najmniejszej rozdzialce na moim lapku :) no i na TV :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...