Gość kamil2201 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam wszystkich.. Otóż mam do kupna nastepującego prisona v1 http://img405.imageshack.us/my.php?image=prison1sn9.jpg http://img405.imageshack.us/my.php?image=prison4dm9.jpg http://img19.imageshack.us/my.php?image=prison3ru3.jpg http://img405.imageshack.us/my.php?image=prison2mq4.jpg Mam go do kupna taki jaki jest na foto plus gratis nowy wentyl 80mm.. Czy warto go <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> za tą cene? Czy będzie pasował on na am2 i jest tak wydajny jak ver v2 pro? Żeby nie zakładać kolejnego tematu zapytam jaki jest najlepszy barwnik i jak najtańszy. W gre wchodzi allegro wyłącznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Ale to prison nie jest , napewno nie Kyńkowy :lol2: Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez banditos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 To jakas podróba;p A po co ci wentyl 80? One na chłodnice sie nie nadaja:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Przecież Kyniek robił kiedyś takie prisony... hmm V1? , na am2 nie będzie pasował, tzn będzie jak zmienisz zapinkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A ta zapinka na bank jest zła? Przeciez to multizapinka więc powinna być ok. Co do wentyla to taki gratis :P A napisałem do kyńka że to jest stary dobry prison v1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 To jest multizapinka... Tylko jest jedno ale... Jak ten blok wyszedł to nie było AM2, co za tym idzie multizapinka z tego czasu nie może obsługiwać AM2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Czy ten blok jest wogóle wydajny? i czy któś takowy posiada na swoim PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Konstrukcja jest wydajna. W gruncie rzeczy praktycznie się przez lata nie zmieniła :wink: Stary Prison nie używał oringów - mniejsze zabezpieczenie... Zapinka nie jest kompatybilna z AM2 na pewno. I kwestia w jakiej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Cena 40zł.. Hmm muli z przesyłka to 15zł eech.. Już wychodzi drogaśno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Cena 40zł.. Hmm muli z przesyłka to 15zł eech.. Już wychodzi drogaśno 15zł za wysyłke ? :blink: polecony 5zł ;) zamiast tego prisona może kup f2s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 15zł za wysyłke ? :blink: polecony 5zł ;) zamiast tego prisona może kup f2s Jemu chodzilo o zapinke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 miało być multi :P Ale wyszłó muli :E Co do tego prisona to sam nie wiem. Mam na oku flowPina za 80zł gratis przesyłka nówka i gratiś sm 8\10 ( przyda się to pomki na inline :P ) Czy warto? Ten flowek już z multizapina jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skwarek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 nie chce mówic ale ja za 45pln sprzedalem nowego prisona v2 cpu laser pro... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ten prison jest też z multizapinką, tyle że ze starą ;) Ja bym brał flowpina [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 skwarek ech to czemu ja o tym nie wiedziałem? xD Ale jakoś FlowPin to najwydajniejszy blok obecnie. I myśle że te 80zł warto na niego wydać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ale jakoś FlowPin to najwydajniejszy blok obecnie. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jarogniew co się cieszysz :P Czyli podsumowująć warto go kupić? Oczywiście FlowPina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jarogniew co się cieszysz :P Czyli podsumowująć warto go kupić? Oczywiście FlowPina? Być może chodziło mu o to, że FlowPin nie jest najwydajniejszym blokiem, nie było porównania z f3d, ale pewnie jest wydajniejszy. Do tego dochodzą jeszcze rożne zagraniczne konstrukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Z homemade to raczej najwydajniejszy i dość tani. Jakoś wykonania super. Nie będziemy prównywac homemade do apooge lub d-teka czy tam innych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...