Skocz do zawartości
kuebk

Dedykowane Serwery Z Duza Iloscia Ip

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moglby mi ktos polecic jakies serwery dedykowane z duza iloscia IP, tzn ilosc IP to przynajmniej 16, uslugodawca niekonieczne musi byc z Polski, wazne zeby bylo to dosyc tanie i zarazem stabilne.

Co do konfiguracji to nie mam za duzych wymagan mialoby to dzialac tylko i wylacznie jako serwer proxy, wiec wydaje mi sie ze nie byloby to az takie drogie.

Dzieki z gory - kuebk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko w takich uslugach placisz za transfer rowniez - im wiekszy ruch tym wiecej placisz

http://www.futuro.pl/kolokacja_i_serwery_d...e_serwerow.html

taniej wyjdzie Ci <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 1 mega od crowleya i wystapic do ripe o adresy, postawic jakiegos zlomika nieglosnego pod biurkiem i gotowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko w takich uslugach placisz za transfer rowniez - im wiekszy ruch tym wiecej placisz

http://www.futuro.pl/kolokacja_i_serwery_d...e_serwerow.html

taniej wyjdzie Ci <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 1 mega od crowleya i wystapic do ripe o adresy, postawic jakiegos zlomika nieglosnego pod biurkiem i gotowe

Szacuje ruch na maksymalnym poziomie okolo 5GB/miesiac, wiec wcale tak duzo by nie wyszlo tego. Dzieki za linka. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi