Borys-Tech Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak stworzyć konto na Xbox Live?? Włażę ale jakoś nie umiem powpisywać tych wszystkich danych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jesli nie masz konta w live to zaloz sobie je wygodniej niz na konsoli za pomoca peceta - http://www.live.com wpisz maila, ustal haslo itp, potem wpisz te dane w konsoli i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Stworzyłem konto tam ale nadal gdy wpisuje email adress i password wyskakuje mi błąd ;/ Na stronie się normalnie loguje na profil itd. a w na X0 cały czas error :( Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Sprawdz dokladnie, bo to musi dzialac. Sprobuj sie zalogowac na http://tnij.org/ybf Jak tutaj zadziala to znaczy ze cos zle wpisujesz w konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Tutaj działa, ale w konsoli wpisuje to samo i już nie działa ;/ Już nie wiem co źle robię. Na live.com loguje się do profilu bez problemu a na X0 nie daje rady a wpisuje to samo ;/ Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jaki Ci blad wyskakuje? login i haslo czy cos? masz jakis router? jesli tak to live potrzebuje tych portow otwartych http://support.microsoft.com/kb/908874 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Aha no to pewnie przez porty :/ Bo na moim necie są one pewnie poblokowane bo mam przypisane ip zew. do maca karty od pcta a na X0 mam wew. więc są pewnie zblokowane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 To może powiesz jakiś error Ci wywala? Też mam wew IP na XO i jakoś mi działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 No to tak na Live z M$ loguje się bez problemu. Jednak gdy wpisuje to samo na X0 jako że tam pisze że konto z Live to id na Xbox Live więc wpisuje je wpisuje hasło, a potem tylko widzę hasło lub mail niepoprawne a czasami że serwis chwilowo niedostępny ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...