mieciu300 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam, Mam Intel P4 2,6; 1GB Ram; nagryarke DVD; Radeona x700 i chce założyć sobie chłodzenie na procesor bo strasznie mi sie grzeje :/ ja się na tym nieznam więc prosze was o rade jakie mam kupić. Jeśli chodzi o cene to żeby nie było za drogie ale jeśli będe musiał wydać troche więcej to trudno. Byle to dobrze chłodziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam, Mam Intel P4 2,6; 1GB Ram; nagryarke DVD; Radeona x700 i chce założyć sobie chłodzenie na procesor bo strasznie mi sie grzeje :/ ja się na tym nieznam więc prosze was o rade jakie mam kupić. Jeśli chodzi o cene to żeby nie było za drogie ale jeśli będe musiał wydać troche więcej to trudno. Byle to dobrze chłodziło. coś słyszałem, że do nagrywarek CPC ma wypuścić bloki......... ale nie wiem czy do DVD.... słyszłeś kiedyś o wyszukiwarce? ewentualnie o czytaniu tematów? chociażby przyklejonych? wyjdź i wróć jak się doedukujesz. Nie będę już wspominał o istnieniu subforum "Co kupić?"..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jak znajdziesz coś ciekawego na forum i stworzysz zestaw to napisz do mnie, a otworze temat byś mógł zadać bardziej konkretne pytanie. baj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...