Pugi Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam Chciałem zareklamować forum na temat Euro 2012 które założyłem kilka godzin temu (nie zacząłem jeszcze nawet reklamy :wink: ). Forum jest mocno przyszłościowe biorąc pod uwagę że ME 2008 dopiero za rok :lol: PU2012.ORG W każdym razie zapraszam i mam nadzieję że ułatwi ono komunikację w szczególności podczas Euro 2012 za 5 lat :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 1. po co to? 2. nie ma czego oceniać 3. popraw kodowanie na iso-8859-2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Ale pomysł... szczególnie argumentacja... Bez przesady. Zgodzę się z mystery - nie ma co oceniać. Poza tym jak masz już dział 'Ukrainian forum' to chyba po ukraińsku a nie po angielsku... Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...